Connect with us
Banner Image Banner Image

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ κάνει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ένα ακόμη τρόπαιο, αυτό του Κυπέλλου…

Ελένη Μπούντου

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

To Τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ καλεί τους ΠΑΟΚτσήδες που ζουν στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα να δώσουν το «παρών» στη Λιβαδειά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Φείδωνα Άργους. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/06/2017 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Τα κορίτσια μας βρίσκονται ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του 6ου κυπέλλου και 18ου τίτλου στην ιστορία του τμήματος και χρειάζονται τη συμπαράσταση του Ασπρόμαυρου κόσμου.

ΠΑΟΚτσήδες της Αττικής, της Εύβοιας, της Πάτρας, της Κορίνθου, του Αγρινίου, της Λαμίας, του Βόλου, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και φυσικά του Νομού Βοιωτίας, σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου!

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη για τον ΠΑΟΚ (pics)

Στο «Sinan Erdem Sports Hall» ο Δικέφαλος του Βορρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (26/10) η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπαχτσεσεχίρ για το EuroCup.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Sinan Erdem Sports Hall, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις συνθήκες του γηπέδου πριν από το παιχνίδι.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ανανέωσε με την Κόμο ο Δουβίκας

Μένει για αρκετά χρόνια ακόμη στην Ιταλία ο διεθνής επιθετικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τάσο Δουβίκα μέχρι το καλοκαίρι του 2031 ανακοίνωσε η Κόμο, διατηρώντας στο δυναμικό της τον Έλληνα διεθνή επιθετικό για τα επόμενα χρόνια.

Ο 27χρονος φορ έχει καθιερωθεί στα πλάνα του Σεσκ Φάμπρεγας, με τις εμφανίσεις του να οδηγούν τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου στην ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δουβίκας εντάχθηκε στην Κόμο τον Ιανουάριο του 2025 και έκτοτε έχει καταγράψει 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 27 γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο πέτυχε 14 τέρματα στη Serie A, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Έλληνας επιθετικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στην ομάδα, αναφερόμενος παράλληλα στη συνεργασία του με τον Σεσκ Φάμπρεγας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την πορεία μου στην Κόμο. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα σαν στο σπίτι μου και αντιλήφθηκα αμέσως τις φιλοδοξίες του συλλόγου.

Έχω εξελιχθεί πολύ από τότε που ήρθα, χάρη στον προπονητή Φάμπρεγας και το επιτελείο του. Αυτή η ομάδα είναι για μένα σαν μια μεγάλη οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω να τη βοηθάω, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στη νοοτροπία και την εργατικότητα του Δουβίκα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Από την πρώτη κιόλας ημέρα του στην Κόμο, ο Τάσος έδειξε ότι διαθέτει ισχυρή νοοτροπία και αυτό αποτυπώνεται στις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι πάντα θετικός, ιδιαίτερα φιλόδοξος και διαθέτει εξαιρετική εργατικότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επέκταση του συμβολαίου του», δήλωσε ο Φάμπρεγας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμησε τις ρίζες του στην Πόλη ο ΠΑΟΚ! (pics)

H επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τον ΑΣ Πέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι κόντρα στη Μπαχτσεσεχίρ στο Eurocup, με αντιπροσωπεία της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ να πραγματοποιεί επισκέψεις με ιδιαίτερο συμβολισμό, στο πλαίσιο και της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου επισκέφθηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου παρέδωσαν μία φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 35, προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στα γραφεία του ιστορικού ΑΣ Πέρα (Beyoğlu Spor), τιμώντας τους δεσμούς του ΠΑΟΚ με την Κωνσταντινούπολη και τις ρίζες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ είναι από σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα.

Η επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ήταν επιβεβλημένη. Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (ο Πρόεδρος Ιωάννης Πετμεζάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελος Τσακμακάς, ο General Manager Γιώργος Τσιάρας και ο επιχειρηματίας και φίλος της ομάδας Βασίλης Τοτόλης) επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Απόντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που έλειπε στο εξωτερικό, η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρέδωσε στον Πατριαρχικό Επίτροπο, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δέρκων, Απόστολο μία φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. H φανέλα είχε τον συμβολικό αριθμό 35, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 35 χρόνια από την εκλογή και ενθρόνιση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στον οποίο και θα παραδοθεί η φανέλα μετά την επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τα γραφεία του ιστορικού συλλόγου της Κωνσαντινούπολης ΑΣ Πέρα (Beyoglu Spor). Η επίσκεψη αυτή, είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Την αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκε ο Γραμματέας του ΑΣ Πέρα κ.Πάρης Μάης, στον οποίο παραδόθηκε ένα συλλεκτικό λάβαρο των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, αλλά και μία φανέλα της ομάδας, με τον αριθμό 4 και την… παραδοσιακή ονομασία του συλλόγου «Α.Σ. ΠΕΡΑΝ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ