Connect with us
Banner Image Banner Image

2+1 νίκες μετά τις διακοπές

Δύο φορές έχει διακοπή φέτος το πρωτάθλημα για τους αγώνες των εθνικών με τον ΠΑΟΚ να μετρά 2 νίκες και άλλη μία στην αναμονή του καλοκαιριού.

Άκης Σακισλόγλου

2+1 νίκες μετά τις διακοπές

Σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα οι διακοπές για τις εθνικές ομάδες είναι 4 φορές τον χρόνο, μόνο που στο ελληνικό πρωτάθλημα η κατάσταση του καλοκαιριού ήταν τέτοια που η εθνική ομάδα αγωνίστηκε πριν ξεκινήσει η Superleague. Ο ΠΑΟΚ είτε στην πρώτη περίπτωση, είτε στη δεύτερη με τις διακοπές για τους αγώνες της Εθνικής τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο επέστρεψε με νίκες.

Η πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ περίμενε υπομονετικά να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα παρότι είχε αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Άγιαξ και την Ντιναμό Τιφλίδας. Εν τέλει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-1 σε έναν αγωνα που θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα εκτός από εκείνα των Μπίσεσβαρ και Ροντρίγκεζ, τότε που σκόραρε κατά του ΠΑΟΚ ο νυν παίκτης της ομάδας Αμρ Ουάρντα.

Επιστροφή στις νίκες με Ηρακλή

Μετά από τις δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Βέροια ο ΠΑΟΚ πήγε στην διακοπή του Οκτωβρίου περιμένοντας μετά από αυτή την ομάδα του Ηρακλή στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος κέρδισε εν τέλει με 1-0 πάλι με γκολ του Ροντρίγκεζ, αλλά σε όλους θα μείνει και πάλι η πικρή γεύση, μιας και η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ κόντρα στο “γηραιό”.

Το “διπλό” στην Ιταλία

Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά από αγώνες των εθνικών ομάδων το πρόγραμμα έλεγε μία εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Τελικά η “έκρηξη” στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα έφερε την αναβολή της αναμέτρησης και ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ιταλία για τον τελικό πρόκρισης με την Φιορεντίνα. Εκεί ο Δικέφαλος έδειξε το ευρωπαϊκό του μέταλλο και πήρε την μισή πρόκριση στην επόμενη φάση με τη νίκη 2-3 κόντρα στην ιταλική ομάδα με σκόρερ τους Σάκχοφ, Κάμπος και τον Ροντρίγκεζ.

Αυτή τη φορά μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα περιμένουν τη Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου.

Επιμέλεια: Ηλίας Καπράλος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάνζα: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη»

Το… ασπρόμαυρο χτύπημα στα social media

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σιμόν Μπάνζα πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο επιθετικός των ασπρόμαυρων με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του και έδωσε... το σύνθημα γράφοντας «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simon Banza 🇨🇩 (@simbnz)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θλάση ο Μιχαηλίδης!

Τα νεότερα για τον Έλληνα αμυντικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.

O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.

Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πρωτιά για τα ΠΑΟΚτσάκια!

Στην κορυφή τουρνουά οι παίδες πόλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη θέση στο 34ο Τουρνουά «Ι. Χατζηθεοδώρου» κατέκτησαν οι Παίδες Πόλο του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 14-11 του ΝΟ Βουλιαγμένης στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τον τελικό, προσφέροντας μία ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική αναμέτρηση για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο την παρουσία του στο τουρνουά.

Πέρα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η συμμετοχή και η εμφάνιση των νεαρών αθλητών αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της καλής δουλειάς που πραγματοποιείται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, με έμφαση στην αγωνιστική εξέλιξη και την απόκτηση εμπειριών μέσα από ανταγωνιστικές αναμετρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ