Πρώτο δείγμα θετικό
Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 33-16 (15-6 ημίχρονο) το Πανόραμα στη Μίκρα.
Η Κ10 του ΠΑΟΚ συμμετείχε στο τουρνουά Elite Neon Cup, έχοντας πολλή καλή παρουσία.
Οι νεαροί αθλητές του Δικεφάλου αντιμετώπισαν τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Παρί σεν Ζερμέν και Τσέλσι, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, σε σύνολο 64 ομάδων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, έστειλε η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Κηφισιά.
Οι παίκτριες κρατούσαν από ένα ροζ μπαλόνι στηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.
Όπως αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:
«Η Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού μάς υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη διάγνωση και η φροντίδα της υγείας μας. Η πρόληψη και ο τακτικός έλεγχος μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση της νόσου και να σώσουν ζωές.
Ας μην ξεχνάμε ότι η ενημέρωση, η αυτό-φροντίδα και η τακτική επίσκεψη στον γιατρό είναι πράξεις αγάπης προς τον εαυτό μας. Η πρόληψη είναι δύναμη, η έγκαιρη διάγνωση είναι ελπίδα και κάθε γυναίκα αξίζει να φροντίζει τον εαυτό της!»
Ο Σταύρος Κόλκας μίλησε στην εκπομπή GRANDE 4 στο κανάλι του FOXBET στο youtube, για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ, και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ο Δικέφαλος.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω
https://www.youtube.com/watch?v=ifHmZFA3NGM




