Connect with us

«Δε χρειαζόμασταν αντίδραση, βγάλαμε θέληση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δε θεωρούσε ότι η ομάδα του χρειαζόταν αντίδραση μετά την ήττα στην έδρα της Βίντι και κράτησε τη θέληση, ενώ υπογράμμισε ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Δε χρειαζόμασταν αντίδραση, βγάλαμε θέληση»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε με το τέλος του αγώνα στη Νova:

«Δεν ψάχναμε αντίδραση… Δε συμφωνώ με την ερώτηση. Γιατί να αντιδράσουμε; Δεν τα έχουμε παρατήσει. Μπορεί το προηγούμενο παιχνίδι να πήγε λάθος, να μη μας βγήκαν κάποια πράγματα τακτικά, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει περάσει 10 ματς στο πρωτάθλημα κι έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία. Σήμερα δεν ήταν αντίδραση, ήταν θέληση για τους τρεις βαθμούς από μια ομάδα με συνοχή. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να λήξει με τρία γκολ διαφοράς τουλάχιστον, κατέληξε στο 2-1, καθώς αντί να πετύχουμε κι άλλο γκολ εμείς, δεχτήκαμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα και… ένσταση για Παναθηναϊκό

Έχασε με 85-83 από τη Μακάμπι, δυσκολεύει η παρουσία του F4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» στην 4η περίοδο του τρίτου προημιτελικού της Euroleague κόντρα στη Mακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά οι βολές του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν, έφεραν τη νίκη με 85-83 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι πήγαν στο 2-1 και πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

O Nαν ήταν πρώτος σκόρερ για τους Πράσινους με 25 πόντους (5/8 τρίποντα, 4/13 δίποντα), ο Παπαπέτρου είχε 17 και ο Λεσόρ, 14, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλούκας έμεινε στο 0!

Ο τέταρτος ημιτελικός, είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στο Βελιγράδι, με τον Παναθηναϊκό να παίζει για να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα, ενώ μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι Πράσινοι κατέθεσαν ένσταση για μια τάπα του Λεσόρ στον Μπράουν, με το σκορ στο 83-83, για την οποία οι διαιτητές μετά από εξέταση στο instant replay, έδωσαν τζάμπολ και στην εξέλιξη, προέκυψε το φάουλ και οι νικητήριες βολές του Αμερικανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Πέτζα! (pic)

Σπουδαία στιγμή για τον Στογιάκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ και μερικά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έρχεται μια μεγάλη διάκριση.

Το όνομα του Σέρβου, είναι μέσα σε αυτά που θα μπουν στο «Hall of Fame» της FIBA για το 2024, με τον Ρέτζι Μίλερ και τον Ρομέιν Σάτο, να ξεχωρίζουν από τους άλλους αθλητές που βρίσκονται μαζί του.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

PAOK24 News με δώρα! (vid)

Όλο το ρεπορτάζ, τα σχόλια την επικαιρότητα και με πασχαλινά δώρα απόψε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης, ήταν στις θέσεις του και απόψε, βράδυ Μ. Τρίτης, για να αναλύσουν όλη την "ασπρόμαυρη" και όχι μόνο επικαιρότητα.

Η αποψινή εκπομπή ειχε και ένα σούπερ πασχαλινό διαγωνισμό, με “ασπρόμαυρα” δώρα από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ!

Δύο λαμπάδες με T-shirt, επτά λαμπάδες και πέντε “ασπρόμαυρα” πασχαλινά αυγά, θα πάνε στους νικητές:

Κωνσταντίνος Πιπερίδης

Βαγγέλης Γραμμένος

Ιωάννης Σαλονικίδης

Νίκος Παρχαρίδης

Θωμάς Ψειρίδης

Βασίλης Δαλαμήτρας

Βασίλης Λαδόπουλος

Γιώργος Κωνσταντίνου

Δείτε το PAOK24 News by GAS24:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ