Connect with us

«Όποιος έρθει στο Παλατάκι δε θα το μετανιώσει» (ηχητικό)

Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας, το όγδοο κατά σειρά Event του GFC, αυτό το Σάββατο 13 Μαΐου στο PAOK Sports Arena.

PAOK24

«Όποιος έρθει στο Παλατάκι δε θα το μετανιώσει» (ηχητικό)

Οχτώ συναρπαστικές MMA μάχες στο οκτάγωνο κλουβί με πραγματικές προδιαγραφές και διαστάσεις του UFC, σε ένα event που ξεσηκώνει όλους τους φάν των δυναμικών αθλημάτων!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γιάννης Αρζουμανίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4», λίγες ώρες πριν μπει στο κλουβί απέναντι στον Τούρκο πρωταθλητή.

Για τον δρόμο προς το ΜΜΑ: Είθισται σε πολλούς διακεκριμένους αυλητές του εξωτερικού να ξεκινούν από ένα Ολυμπιακό Άθλημα, μία πολεμική τεχνική και να φτάνουν στο ΜΜΑ που είναι το αποκορύφωμα της πολεμικής τέχνης, το πένταθλο των πολεμικών τεχνών. Χρειάζεται να συνδυάσεις την τεχνική, την ταχύτητα, τα αντανακλαστικά, το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζονται πολλά πράγματα και πρέπει να έχεις τελειοποιήσει μία κατεύθυνση, την πάλη, το καράτε, ή κάτι άλλο. Κάπως έτσι πηγαίνουν οι μεικτές πολεμικές τέχνες. Κάποιοι λίγοι ξεκινούν από το ΜΜΑ, αλλά εκφράζοντας προσωπική άποψη νομίζω ότι δε θα μπορέσουν να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουν να φτάσουν.

Για την προετοιμασία του: Κάνω 2-3 προπόνηση την ημέρα. Μία προπόνηση να με εξουθενώσει παρότι έχει μικρή διάρκεια, άλλη μπορεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και μικρότερη ένταση, εκεί βέβαια θέλουμε να χτίσουμε. Πρέπει να συνδυάσεις και τα χτυπήματα και τη φυσική κατάσταση.

Για το διάστημα προετοιμασίας ενός αγώνα: Χρειάζονται 90 ημέρες προετοιμασίας για έναν αγώνα, εφόσον υπάρχει κι ένα καλό επίπεδο τον υπόλοιπο χρόνο. Οι αθλητές που σταματούν τον πρωταθλητισμό έχουν πρόβλημα στη διαχείριση των κιλών τους.

Για τα κίνητρα να ασχοληθεί κανείς με το ΜΜΑ: Τα κίνητρα να ασχοληθείς με το ΜΜΑ είναι προσωπικά και διαφέρουν ανά άνθρωπο. Μπορεί να είναι κίνητρο να καλυτερεύσω την αυτοπεποίθηση μου, άλλος θέλει να έχει καταξίωση κοινωνική. Ακόμα δεν υπάρχει επαγγελματικό κίνητρο, το σπορ είναι σε φάση ανάπτυξης. Χρειάζονται πολλές θυσίες, χρειάζεται μία δαπάνη οικονομική, χρονική και ψυχολογική. Μπορεί σε πέντε χρόνια μπορεί να κάνουμε μία διαφορετική συζήτηση για το επαγγελματικό κίνητρο.

Για τη διοργάνωση το Σάββατο 13 Μαΐου στο PAOK Sports Arena: Πιστεύω ότι αυτός που θα έρθει στο Παλατάκι δε θα το μετανιώσει, θα μείνει σε εγρήγορση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Η διοργάνωση θα προσπαθήσει να μην έχει καθυστερήσεις. Το επίπεδο των αθλητών είναι τέτοιο που θα υπάρχει μεγάλη αξιοπρέπεια στην ήττα. Θα ακούσουμε πολλά ουάου από τον κόσμο. Θα είναι ένα τετράωρο γεμάτο ένταση που δε θα ηρεμήσει κανείς. Φυσικά και έχουμε και γυναίκες στο ΜΜΑ όσο οξύμωρο κι αν είναι αυτό.

Η άποψη του για το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ: Έχω τις καλύτερε εντυπώσεις το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν τα μεγαλύτερα ταλέντα. Δεν ασχολούνται μόνο με εγχώριες διακρίσεις, αλλά και διεθνείς διακρίσεις. Φάνηκε η δουλειά που γίνεται με το πρωτάθλημα και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Γιάννη Αρζουμανίδη!

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό όλη τη συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σολοποτιάς: «Δύναμη, πάθος, αυτοθυσία»

Αποθέωσε τις παίκτριες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μανώλης Σολοποτιάς, προπονητής της δεύτερης ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Β στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική.

Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε.

Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ