To «θηρίο» είναι εδώ! (pic)
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έλειψε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες από τον ΠΑΟΚ.
Ο «θηριώδης» σέντερ του «Δικεφάλου» έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και η επιστροφή του βοηθάει σημαντικά την ομάδα του.
Ο «Big Sofo» συνέλαβε σημαντικά στη χτεσινή νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλλωνα Πάτρας, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να κοινοποιεί στον επίσημο λογαριασμό της στο «Instagram» την παραπάνω φωτογραφία, με το σχόλιο:
«Big Sofo is back! Επιστροφή για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη μετά από 40 περίπου ημέρες, με νίκη για τον ΠΑΟΚ και σπουδαία εμφάνιση (18 πόντοι: 4/5 δίποντα, 10/13 βολές, 5 ριμπάουντ). #pamepaok #paok #paokbc#bigsofo».
Για την 8η αγωνιστική της Waterpolo League γυναικών, ο ΠΑΟΚ Infotrust αντιμετωπίζει τον NO Λάρισας.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα με 25-15 από την πανίσχυρη Ντιναμό Ουραλότσκα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου του LEN Euro Cup Women, στην Ολλανδία.
Ο ΠΑΟΚ Infotrust ολοκλήρωσε την παρουσία του στον όμιλο στη δεύτερη θέση και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Conference Cup. Παράλληλα, σύνολο του Πάνου Βέργου έχει πραγματοποιήσει θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και δύο ήττες σε έξι παιχνίδια (4-0-2).
Απέναντί του, ο ΝΟ Λάρισας, που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 10-18 από τον Εθνικό Πειραιώς και έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής (1-1-5).
Δείτε ζωντανά τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=ELeiNW_S1iw
ΕΥΡΩΠΗ
Αποθέωσε Γιάκιτς ο Μπίλιτς!
H απόφαση του Κροάτη χαφ να έρθει στον ΠΑΟΚ, οι αστείρευτες δυνάμεις του και η… ευελιξία του!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κρίστιαν Γιάκιτς ο Σλάβεν Μπίλιτς.
O 58χρονος προπονητής, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κροατίας από τον περασμένο Ιούλιο, απαντώντας σε ερώτηση για τον 29χρονο χαφ του ΠΑΟΚ, είπε:
«Για τον Γιάκιτς δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Ήταν στη διευρυμένη λίστα μου γιατί είχε χάσει λίγο τον δρόμο του στη Γερμανία, όπως είπε ο ίδιος. Κατά την άποψή μου, η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ ήταν μια εξαιρετική απόφαση για εκείνον.
Είναι εξαιρετικά ευέλικτος. Έχει θετική νοοτροπία, μπορεί να τρέχει όλη μέρα και μου αρέσει. Είναι καλύτερος ως αμυντικός μέσος, ανεξαρτήτως του ότι μπορεί επίσης να παίξει ως μπακ ή εξτρέμ».
🎙️ Slaven Bilić on Kristijan Jakić:
“First, about Jakić. He was never in doubt for me. He was on the extended list because he had lost his way a little in Germany, as he himself said. In my opinion, moving to PAOK was an excellent decision for him.
He is extremely versatile. He has a positive mindset, can run all day, and I like him. He is best as a defensive midfielder, regardless of the fact that he can also play as a full-back or winger.”
— Croatian Football (@CroatiaFooty) November 7, 2026
ΕΥΡΩΠΗ
Επιτέλους πλατιά χαμόγελα για Τζίμα! (pics)
Ξανά στις προπονήσεις της “πρώτης” ομάδας της Μπράιτον ο 20χρονος επιθετικός!
'Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (3/12), στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Μπράιτον, ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε επιτέλους στις προπονήσεις της "πρώτης" ομάδας των "Γλάρων".
Φυσικά, ο 20χρονος πρώην φορ του ΠΑΟΚ είχε κάθε λόγο να είναι χαμογελαστός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες!
🚨‼️Stefanos Tzimas has FINALLY returned to first team training!!! ✅💙🤍
Amazing news, it’s great to see him smiling once again too! 🫶🏻
#Brighton #BHAFC #ethnikiomada https://t.co/siY4GwSSdl
— Andrew James (@AndrewJames1901) November 6, 2026




