Connect with us

Το… αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)

Τι έγραψε στο Instagram.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το… αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)

Ντίμα Φιλίποφ και Εβγκέν Σάκχοφ συνδέονται με στενή φιλία, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να δίνει αρκετές φορές το παρών στο «Παλατάκι» για να παρακολουθήσει τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ ο οποίος με τη σειρά του είτε στην Τούμπα, είτε μέσω τηλεόρασης στήριζε τις προσπάθειες του Ουκρανού παίκτη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Όπως δείχνουν οι δρόμοι τους θα… χωρίσουν, αφού ο Σάκχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, με τον Ντίμα Φιλίποφ να στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Είχαμε μία δύσκολη σεζόν, αλλά χαίρομαι που απέκτησα έναν αδερφό σαν εσένα».

Μάλιστα, ο διεθνής πασαδόρος θέλοντας να αστειευτεί με τον καλό του φίλο του ζητάει και… συγγνώμη στο «κλείσιμο» της ανάρτησης του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κούγιας: «Η δικογραφία είναι της πλάκας, στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου των «ερυθρολεύκων» για την υπόθεση Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και τοποθετήθηκε για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, από οπαδούς της ομάδας στην οποία εργάζεται, χαρακτηρίζοντας την δικογραφία «της πλάκας» και με μόνο στόχο «να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του».

«Μου ζήτησαν να υπερασπιστώ κατηγορουμένους της υπόθεσης αυτής. Όμως, λόγω της ευαίσθητης θέσης που έχω και αν δεχόμουν να υπερασπιστώ, αυτομάτως θα είχαν δημιουργηθεί διάφοροι συνειρμοί. Η δικογραφία θα το πω Κουγέϊκα, Πετροπουλιώτικα και Ολυμπιακά είναι της πλάκας. Έχει στόχο να πλήξει τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι που οδήγησαν αυτόν τον ανεκδιήγητο που υπογράφει το διαβιβαστικό, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο νοών νοείτο. Θα το πω πολύ σκληρά, η υπόθεση στήθηκε για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός και ο ιδιοκτήτης του.

Είναι κωμικά όσα αναφέρονται στη δικογραφία με τους δήθεν προστατευόμενους μάρτυρες. Την έχω ξεκοκκαλίσει την δικογραφία. Με ενδιαφέρει σαν Κούγια αλλά και με την ιδιότητα που έχω αυτή τη στιγμή. Στα δικαστήρια θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όλη αυτή η ιστορία δεν προκύπτει από κανένα αντικειμενικό στοιχείο. Έχουν βρει λένε τρεις προστατευόμενους μαρτυρίες. Έκαναν δύο δικογραφίες για το ίδιο έγκλημα. Πήραν τους κατηγορούμενους από τη μια δικογραφία και τους έκαναν μάρτυρες στην άλλη και τους ονόμασαν προστατευόμενους. Αυτή η υπόθεση ξεκίνησε το 2019 ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο Λευτέρης Οικονόμου, μετέπειτα υφυπουργός, έκανε με μια δικογραφία με 1.200 κατηγορουμένους οπαδούς όλων των μεγάλων ομάδων, ακόμη και της Λάρισας. Χαρτογράφησε τους χούλιγκαν. Αυτή η υπόθεση από το 2019 δεν προχώρησε ποτέ.

Τώρα, αυτό το τμήμα της Αθλητική Βίας, το οποίο ελέγχεται από συγκεκριμένο χώρο, το τονίζω ευθέως στοχοποίησε τον Ολυμπιακό. Δεν έκανε το ίδιο όταν δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, δεν πήρε τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ να τους κάνει εγκληματική οργάνωση. Που κι εκεί δεν θα στεκόταν εγκληματική οργάνωση. Εδώ πήραν από εκείνη την δικογραφία αυτούς που είχε στοχοποιήσει τότε η αστυνομία, χωρίς να αποδειχθεί ότι έχουν διαπράξει τίποτα και τους έκαναν εγκληματική οργάνωση. Και βρήκαν ότι ο ένας δούλευε λέει στον δήμο Πειραιά, δηλαδή δεν πρέπει να προσληφθεί ένα παιδί που δεν έχει δουλειά στο δήμο Πειραιώς; Και γιατί είναι χουλιγκαν; Και γιατί είναι εγκληματική οργάνωση η θύρα 7; Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν επιπόλαια παιδιά. Ότι υπάρχουν κάποιοι που διεισδύουν στα σωματεία αυτά. Γιατί είναι σωματεία. Η θύρα 7 δημιουργήθηκε μετά την τραγωδία της θύρας 7. Έχει συναισθηματική υποδομή. Από εκεί και πέρα σίγουρα διεισδύουν αναρχικά στοιχεία, παρεισφρέουν και ποινικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό γίνεται μόνο στον Ολυμπιακό και γίνεται ειδικά τώρα που έχει σχέση κάτι με την πολιτική».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός πήρε το κύπελλο Ευρώπης και δεν πήγε ο υφυπουργός Αθλητισμού να τους υποδεχτεί, γύρισαν τα παιδιά, ενώ ο κ. Βρούτσης πάει σε γάμους και βαφτίσια των οπαδών της ΑΕΚ. Πολεμάει τον Ολυμπιακό και δεν τους υποδέχτηκε κανείς, είναι στους 4 της Ευρώπης, θα πάρει το Κύπελλο Ευρώπης»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρωτοβουλία Λουτσέσκου πριν την ΑΕΚ

Η απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ για την συσπείρωση και την αντίδραση της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προπονείται σήμερα το απόγευμα (26/4, 17:00) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν αντίδραση για τις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις, οι οποίες και ήταν κακές κόντρα σε Κλαμπ Μπριζ, Ολυμπιακό και Λαμία. Γι' αυτό το λόγο, ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, αποφάσισε να προσκαλέσει σε δείπνο όλη το αγωνιστικό τμήμα, μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να αντιστρέψουν το κλίμα, προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, μιας και αυτή τη στιγμή η ομάδα κινδυνεύει να γκρεμίσει -σε λίγες μόλις μέρες- ό,τι έχτιζε για μήνες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο υπήρξε και πριν τον επαναληπτικό με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, για τους ¨16¨ του Europa Conference League, με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιεϊρίνια, να βγάζει τους συμπαίκτες του για φαγητό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η πρόκριση…άνοιξε την όρεξη

Με εξαιρετική διάθεση και κλίμα το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα Πόλο Ανδρών του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 και παράλληλα πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης του Δικεφάλου, μετά το μεγάλο αυτό επίτευγμα της ομάδας, ακολούθησε δείπνο.

Αναλυτικά:

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1 και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μέσα σ' εξαιρετικό κλίμα, ιθύνοντες, προπονητικό τιμ και παίκτες, δείπνησαν όλοι μαζί, περνώντας χαλαρές στιγμές μεταξύ τους, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας η οποία ακολουθεί με πολύ δυνατούς αγώνες.

Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε στο «ΝΕΟΝ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 205 & Δημ.Τσιαπάνου 25-29), το οποίο είναι και χορηγός του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ