Connect with us

Το… αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)

Τι έγραψε στο Instagram.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το… αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)

Ντίμα Φιλίποφ και Εβγκέν Σάκχοφ συνδέονται με στενή φιλία, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να δίνει αρκετές φορές το παρών στο «Παλατάκι» για να παρακολουθήσει τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ ο οποίος με τη σειρά του είτε στην Τούμπα, είτε μέσω τηλεόρασης στήριζε τις προσπάθειες του Ουκρανού παίκτη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Όπως δείχνουν οι δρόμοι τους θα… χωρίσουν, αφού ο Σάκχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, με τον Ντίμα Φιλίποφ να στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Είχαμε μία δύσκολη σεζόν, αλλά χαίρομαι που απέκτησα έναν αδερφό σαν εσένα».

Μάλιστα, ο διεθνής πασαδόρος θέλοντας να αστειευτεί με τον καλό του φίλο του ζητάει και… συγγνώμη στο «κλείσιμο» της ανάρτησης του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάικος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο πρόσωπο που πρέπει να δείξει η ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προφανώς και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να παίζει περισσότερους αγώνες αφού έχει και τους ευρωπαϊκούς. Όμως δεν νομίζω πως θα τον βρούμε κουρασμένο γιατί πολύ απλά έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ του και αυτό δίνει λύσεις στον προπονητή του.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά έχουμε προσαρμοστεί και εμείς κατάλληλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοτάρσκι: «Δεν αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα παιχνίδια»

Όσα είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, με τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να στέκεται ιδιαίτερα στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του, για Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Κοτάρσκι, αν η ομάδα του θέλει να είναι μεταξύ των κορυφαίων, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως είμαστε καλά και από τη στιγμή που είμαστε κορυφαία ομάδα, γνωρίζουμε πως οι κορυφαίες ομάδες αγωνίζονται κάθε δυο και τρεις μέρες.

Επομένως τα συνεχόμενα ματς δεν αποτελούν δικαιολογία για κανέναν από εμάς στην ομάδα. Ξέρω πως αυτό δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο, αλλά αν θες να βρίσκεσαι στους κορυφαίους, τα ωραία πράγματα δεν έρχονται εύκολα.

Πρέπει να ξεχάσουμε το ευρωπαϊκό ματς και να συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουνε προσηλωμένοι παντού και με τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντζιόρα: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες»

Οι δηλώσεις του Πολωνού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και αναφέρθηκε στην δυσκολία να παίζει η ομάδα του ανά τρεις ή τέσσερις μέρες, αλλά και στην σημαντικότητα να είναι οι παίκτες πάντα έτοιμοι για την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending