Connect with us
Banner Image Banner Image

«Κάθε χρόνο κούπες»

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του τιμήθηκε στη Γιορτή του Α.Σ για τα 90 χρόνια του συλλόγου, με τον έφορό της, κ. Γιώργο Προύσαλη να υπόσχεται κι άλλους τίτλους.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Κάθε χρόνο κούπες»

Την αποθέωση γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στην Ετήσια Γιορτή του Α.Σ. , που πραγματοποιήθηκε στο «Παλατάκι» την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και συνδυάστηκε με τα 90 χρόνια που συμπληρώνει φέτος ο σύλλογος.
Οι νταμπλούχες εισήλθαν στο Κλειστό του Δικεφάλου με τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν πέρυσι, ενώ η Ναταλία Χατζηγιαννίδου τιμήθηκε με πλακέτα που παρέλαβε από τον Νίκο Βεζυρτζή, για το ρεκόρ των 139 συμμετοχών με τη φανέλα της Εθνικής Γυναικών.
Το «παρών» έδωσαν και τα τμήματα των ακαδημιών του τμήματος, τόσο της Δυτικής, όσο και της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης, ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: «Οι στιγμές αυτές είναι μια αναγνώριση των πολυετών κόπων των κοριτσιών. Γιατί δεν είναι μόνο τα δύο περσινά τρόπαια. Η ομάδα αυτή προσθέτει κάθε χρόνο κούπες στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ Το χειροκρότημα του κόσμου αποτελεί την ηθική επιβράβευση. Η γιορτή ήταν μεγαλειώδης, όπως αρμόζει σ’ έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον ΠΑΟΚ και είναι πολύ καλό που γίνεται με την παρουσία όλων των αθλητών, όλων των τμημάτων, σαν μια οικογένεια. Εύχομαι ολόψυχα να έρθουν κι άλλοι, πολλοί τίτλοι στον σύλλογο».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΗΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκολ ο Καρέτσας, χατ-τρικ ο Δουβίκας στην 9άρα της Κόμο!

Νίκες με… ελληνικό άρωμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα βιβλία της ιστορίας πέρασε ο Τάσος Δουβίκας και μαζί του η Κόμο, η οποία δεν έδειξε οίκτο στην Λανς και την διέυσυρε με το σοκαριστικό 1-9 στο Bollaert.

Ο 27χρονος φορ έγινε ο 3ος Έλληνας που πετυχαίνει χατ-τρικ στο Champions League, πρώτος που το κάνει μαζί με ασίστ και πλέον είναι ο Νο1 σκόρερ της League Phase με 6 γκολ!

Στην 4η θέση με 9 βαθμούς βρίσκεται πλέον η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, η οποία την επόμενη αγωνιστική, στις 24 Νοεμβρίου, υποδέχεται την ΑΕΚ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπέτις 2-1

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με μία κλασική του κίνηση και συρτό σουτ ήταν αυτός που λύτρωσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο 72ο λεπτό με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της.

Ένα γκολ με τεράστια βαθμολογική, αλλά και σημειολογική σημασία για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 23ο λεπτό μετά τον τραυματισμό του Γκιρασί και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Φάμπιο Σίλβα άνοιξε το σκορ λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (49’), όμως η Μπέτις είχε ισοφαρίσει προσωρινά (67’) με τον Ρουϊμπάλ.

Η καταιγιστική Ντόρτμουντ πήρε αυτό που άξιζε με το γκολ του Καρέτσα και με 9 βαθμούς δικαιούται να ονειρεύεται ακόμα και θέση στην πρώτη οκτάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Τα ερωτηματικά και η κατάρα (vid)

Ντέρμπι και Όσμαν στο επίκεντρο του PAOK24 on studio

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φτάσαμε στα μέσα της εβδομάδας και το PAOK24 on studio παραμένει πιστό στο καθημερινό του ραντεβού με όλους εσάς μέσα από ένα ασπρόμαυρο δίωρο.

Πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Ποια είναι η επόμενη μέρα μετά το σοκ με Όσμαν στον μπασκετικό ΠΑΟΚ;

https://www.youtube.com/watch?v=YhQqiP65O18

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλδέζος: «Περήφανοι για την πρόκριση, ήμασταν ανώτεροι»

«Πρόκληση για το PAOK Academy το Μουντιάλ Κ17»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την ανωτερότητά της επιβεβαίωσε η Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ζρίνσκι (3-0) παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Νίκος Χαλδέζος σε δηλώσεις του στην κάμερα της Magenta TV.

«Νομίζω φάνηκε η ανωτερότητά μας, ήμασταν πολύ ανώτερη ομάδα και το δείξαμε στο γήπεδο. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην προπόνηση και είμαστε πολύ περήφανοι για την πρόκριση».

Για τις αλλαγές συγκριτικά με τον Αστέρα: «Είμαστε πάρα πολλά παιδιά. Προσπαθούμε όλοι να παίξουμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στη Εθνική. Και για το PAOK Academy είναι πολύ σημαντική πρόκληση. Πάμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στα προκριματικά. Θα δώσουμε τα πάντα με όποιον και να παίξουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ