Connect with us

Νίκη με… απώλεια

Μπορεί η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ να πέρασε χθες και το εμπόδιο της Γλυφάδας, όμως τον αγώνα στιγμάτισε ο τραυματισμός της Δήμητρας Παντελιάδου.

Στέργιος Αναστασιάδης

Νίκη με… απώλεια

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον αγκώνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γλυφάδα και χρειάστηκε να μεταβεί στο Ασκληπιειο της Βούλας, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (10-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά για το 15-10 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελική αντεπίθεση τίτλου στο 2,90 για τον ΠΑΟΚ!

Ώρα αντίδρασης και αφύπνισης: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30) και με νίκη επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν, ο Δικέφαλος καλείται να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που μπήκαν (ή έβαλε ο ίδιος) στο δρόμο του και να αναγεννηθεί από τις στάχτες των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει ένα κακό αγωνιστικό διάστημα και παίζει τα… ρέστα του στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Η προσπάθεια που έγινε φέτος είναι συγκλονιστική και οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτονται μόνο τη νίκη, που θα τους επαναφέρει στο παιχνίδι του τίτλου, έστω και χωρίς μεγάλες πιθανότητες, αφού η διαφορά των εφτά βαθμών είναι σημαντική σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Η ανάγκη όμως για απαντήσεις και η ώθηση από τους φιλάθλους, σε συνδυασμό με το βαθμολογικό «πρέπει», γέρνουν την πλάστιγγα προς τον άσο σε απόδοση 2.90.

Για να συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλους τους τομείς και, κυρίως, στο αμυντικό κομμάτι. Ο Λουτσέσκου είναι «μετρ» της τακτικής και μπορεί να προσαρμόσει το πλάνο του στο να «σβήσει» οτιδήποτε ποιοτικό υπάρχει στη μεριά της ΑΕΚ. Ο σοβαρός και ψυχωμένος ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να κερδίσει  χωρίς να δεχτεί γκολ, κάτι που προσφέρεται σε απόδοση 4.60.

Με την απαραίτητη… μεταφορά στην επίθεση, τα βλέμματα συγκεντρώνονται στον Γιάννη Κωνσταντέλια: Ο μικρός σταρ του ΠΑΟΚ «χρωστάει» ένα μεγάλο ματς μετά από μία περίοδο με μικρή συμμετοχή σε γκολ και είναι δεδομένο πως από τα πόδια του θα περάσουν πολλές μπάλες. Ο «Ντέλιας» θα πατήσει περιοχή, θα απειλήσει την εστία της ΑΕΚ και σίγουρα μπορεί να σκοράρει, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ