Connect with us
Banner Image Banner Image

Και πάλι «χαμός» στο live chat του PAOK24!

Στις ημέρες της καραντίνας, η ασπρόμαυρη «παρέα» όλο και μεγαλώνει!

Νίκος Μοσχοβίτης

Και πάλι «χαμός» στο live chat του PAOK24!

Όπως και στις δύο πρόσφατες ανάλογες συζητήσεις μαζί σας, η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και σήμερα!

Για περισσότερη από μιαμίση ώρα, η κουβέντα πήγε στον Αμπέλ Φερέιρα, στις μεταγραφές και το σχεδιασμό, στους… τερματοφύλακες και φυσικά και στο μπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήματα του συλλόγου!

Η ομάδα του PAOK24, απάντησε στην πλειονότητα των ερωτήσεων και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει αυτήν τη διαδραστική επικοινωνία που εσείς έχετε “αγκαλιάσει” και στο άμεσο μέλλον!

Δείτε όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που δόθηκαν…

ΑΣ

Για την επιστροφή στις νίκες

Ψάχνει τη νίκη το τμήμα futsal του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το τμήμα futsal του ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ερμή Ζωγράφου και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι στον ΑΟΔ Κορυδαλλού.

Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Futsal Super League θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 1η Νοεμβρίου στις 14:00 στη Μίκρα.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ η Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ -Διαρκείας- ισχύει κανονικά και εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο.

Ο Αντρέα Καντελόρο δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας έναν καθοριστικό αγώνα. Πρώτα από όλα, εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την εμφάνισή μας κόντρα στον Ερμή. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και, ανεξάρτητα από το αν κερδίζουμε ή χάνουμε, έχουμε την υποχρέωση να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε αγώνα, από σεβασμό προς τον σύλλογο και προς τους φιλάθλους μας. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί.

Μέσα στην εβδομάδα δοκιμάσαμε νέες λύσεις και τα παιδιά δουλεύουν καλά, πάνω απ’ όλα βάζουν πολύ, πάρα πολύ καρδιά επειδή θέλουν πραγματικά να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε πάρα πολύ, θα δώσουμε το 110%. Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα που έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον Πύργο, μια καλά προετοιμασμένη ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένας μεγάλος αγώνας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να κερδίσουμε.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μάχη και θυσία, διπλό και στο Ιβανώφειο!

O ΠΑΟΚ έκανε το 5/5 στη GBL, επικρατώντας με 53-63 και του Ηρακλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε λίγο περισσότερα...

Ο αγώνας:

Ο Ηρακλής ξεκίνησε την αναμέτρηση με μεγαλύτερη ορμή (10-6) και, αξιοποιώντας τα επιθετικά ριμπάουντ, κατάφερε να προηγηθεί με 15-11, παρόλο που ο Όσμαν χρεώθηκε νωρίς με το δεύτερό του φάουλ. Στη συνέχεια, με την είσοδο των Γκρέι και Κακλαμανάκη στη ρακέτα, ο ΠΑΟΚ απέκτησε μεγαλύτερη αμυντική συνοχή. Ο Ταϊρί έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τα ηνία (17-19). Ένα τρίποντο του Φόστερ έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ (20-25), ωστόσο οι Στάιλς και Χάτσον βρήκαν τις λύσεις για λογαριασμό του Ηρακλή (27-29). Παράλληλα, ο Αλεξάντερ ήταν άστοχος κοντά στο καλάθι (0/5 δίποντα, 3/6 βολές), ενώ οι επιστροφές των Όσμαν και Καλάθη διαμόρφωσαν το 31-36 του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ στην αρχή του 2ου μέρους, είδε τον Ταϊρί να φτάνει τα 4 φάουλ, δεν έβρισκε με τίποτα διάδρομο για το καλάθι, ο Ηρακλής επέστρεψε (36-36), αλλά η είσοδος του Χάτζινς, ένα δικό του τρίποντο κι ένα ακόμα του Χουγκάζ, μαζί με τη συνέπεια σε άμυνα-ριμπάουντ, τον έστειλαν στο +8 (36-44). Ο ρυθμός χάθηκε ξανά, οι κακές επιλογές συνεχίστηκαν εκατέρωθεν και το 3ο δεκάλεπτο, έκλεισε στο 42-47. Με ένα τρίποντο του Όσμαν και δίποντο του Καλάθη, ο ΠΑΟΚ πήγε στο 44-52, ενώ οι γηπεδούχοι, δεν έβρισκαν καλάθι... με τίποτα. Με βολές από Ταϊρί και Αλεξάντερ αλλά και τρίποντο του Φόστερ, οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο 48-60, με το μόνο που απέμενε να είναι το τελικό σκορ, που έγραψε 53-63.

Δεκάλεπτα: 17-19, 31-34, 42-47, 53-63

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η «βόμβα» του Όσμαν(vid)

Μπήκε ξανά στο ματς ο Τούρκος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τζέντι Όσμαν «πυροβόλησε» έξω από τη γραμμή του τριπόντου για να φέρει τη διαφορά στο +8 για τον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ