Connect with us

Μοναδικές μουσικές στιγμές με Λουξ cola plus ‘n light στο Reworks Festival 2017

Στο Reworks Festival, το διεθνές μουσικό φεστιβάλ που ξεσηκώνει αυτές τις ημέρες τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει και φέτος η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών.

Στέργιος Αναστασιάδης

Μοναδικές μουσικές στιγμές με Λουξ cola plus ‘n light στο Reworks Festival 2017

Με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το Reworks, που ξεκίνησε στις 13 Σεπτεμβρίου, θα προσφέρει στο κοινό πέντε ημέρες από μοναδικές στιγμές, γεμάτες μουσική και διασκέδαση. Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ-θεσμός έχει προσελκύσει καθιερωμένες, καθώς και ανερχόμενες, συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη θέση της Θεσσαλονίκης στη διεθνή μουσική σκηνή.

Η νέα γενιά αναψυκτικών Λουξ cola plus ‘n light, η πρώτη και μόνη αποκλειστικά με φυσικά γλυκαντικά και 0% ζάχαρη, θα είναι εκεί ως χορηγός «δροσιάς», προσφέροντας φυσική απόλαυση στους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σταθερή στη δέσμευση της, η Λουξ στηρίζει καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες που αποτελούν σημείο συνάντησης για πολυπρόσωπες μουσικές επιρροές, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στην προβολή της πόλης στο διεθνή μουσικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@loux.gr
http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα αποχή στην μπασκετική ΑΕΚ!

Αναστάτωση στην “Ένωση” λόγω υποσχέσεων του Αγγελόπουλου που δεν τηρήθηκαν και μεγάλη ανησυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε νέα αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν οι παίκτες της ΑΕΚ, από τη στιγμή που η υπόσχεση του μεγαλομετόχου της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου, για καταβολή χρημάτων έως χθες, δεν τηρήθηκε ποτέ!

Έτσι, τόσο χθες όσο και σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ απείχαν από την προπόνηση, σε συνέχεια της προ μίας εβδομάδας αποχής τους, που τελικά οδήγησε τον Αγγελόπουλο να τους καταβάλλει μέρος των χρημάτων που τους οφείλει!

Μάλιστα, εντός της ΑΕΚ εκφράζονται φόβοι πως ενδεχομένως να υπάρξουν αθλητές που δεν θα "κατέβουν" να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, εφόσον κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομαδική δηλητηρίαση «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ!

Προς αναβολή ο πρώτος ημιτελικός των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των «ασπρόμαυρων» χτύπησε ομαδική δηλητηρίαση!

Πιο συγκεκριμένα, δέκα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, από φαγητό που κατανάλωσαν την παραμονή της αναμέτρησης.

Εφόσον οι «ασπρόμαυροι» προσκομίσουν τα απαραίτητα χαρτιά από το νοσοκομείο, το παιχνίδι θα αναβληθεί, με την ΑΕΚ αλλά και την ομοσπονδία να συναινούν σε αυτή την εξέλιξη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«98 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας»

Το μήνυμα του Θόδωρου Ζαγοράκη…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, για τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ!

«Ο καθένας μας έγινε ΠΑΟΚ για έναν διαφορετικό λόγο, από ένα διαφορετικό ερέθισμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του Συλλόγου. Ο, τι ενώνει διαφορετικά όνειρα κι ελπίδες, αντικρουόμενες αντιλήψεις, κοινωνικές τάξεις… Και το κάνει με τρόπο εμφατικό.

Ο δικός μας ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές έχασε χρόνο, πνιγμένος στον κακό του εαυτό. Σώθηκε και ξεπέρασε τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει: την εσωστρέφεια. 98 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας! Χρόνια Πολλά, ΠΑΟΚ!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός και πρόεδρος του Δικεφάλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ