Uncategorized
Πειθαρχική δίωξη κατά ΠΑΟΚ
Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην Τούμπα, με τον «Δικέφαλο» να κινδυνεύει με σοβαρές ποινές για όσα συνέβησαν στην έδρα του.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της Τούμπας.
Αναλυτικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νόμιμα εκπροσωπουμένης, πειθαρχική δίωξη για αδικήματα που τελέσθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (2/3/2016, Κύπελλο Ελλάδδας, 5η φάση) και τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 1, παρ. 2 εδ. α, β, παρ. 3 Α, παρ.3 Β εδ. α, β, γ, παρ. 4, παρ. 6 εδ. α, γ, δ, παρ. 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
Uncategorized
Αυτός είναι ο Μοτιεγιούνας (vids)
H καριέρα του Λιθουανού και οι καλύτερες στιγμές του
Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να αποκτήσει άμεσα παίκτη για τη ρακέτα του και η περίπτωση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας, φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Ο Λιθουανός, ύψους 2.13 σέντερ έχει κάνει μια γεμάτη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει παίξει στην Κίνα ενώ από το 2021 και έχει τα μέσα της περσινής σεζόν, ήταν στη Μονακό και ακολούθησε ο Ερυθρός Αστέρας.
Δείτε παρακάτω highlights από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του:
Uncategorized
PAOK24 on studio! (live streaming)
Αδύναμος στο ντέρμπι, κατάρα, διαιτησία και μεταγραφές
Το PAOK24 On Studio έρχεται LIVE με την πρώτη εκπομπή της εβδομάδας, από τις 18:00 έως τις 20:00.
Την επομένη της ήττας του Δικεφάλου από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ποδόσφαιρο και στον απόηχο του φιλικού τουρνουά που κέρδισαν οι «ασπρόμαυροι» στην Ιταλία στο μπάσκετ.
Όλο το ρεπορτάζ και η επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, με τους Σταύρο Κόλκα, Νίκο Μοσχοβίτη και Ανέστη Παπιόπουλο.
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Νικ Καλάθη έξω από το PalaCamera, το γήπεδο όπου στις 21:30 ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στην APU Udine Basketball.
Συγκεκριμένα, τον διεθνή Έλληνα γκαρντ του Δικεφάλου περίμεναν δύο Ιταλοί φίλαθλοι κρατώντας από μία φανέλα του και ζητώντας τον να τους τις υπογράψει, κάτι που φυσικά ο Καλάθης έκανε με μεγάλη χαρά!




