Connect with us

"Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε"! (Video-Pics)

«Η καρδιά δεν έχει όρια. Όλοι μας έχουμε καρδιά» ήταν το κεντρικό μήνυμα στην λαμπρή τελετή που έγινε στο θρυλικό Μαρακανά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Ο αθλητής της άρσης βαρών σε πάγκο, Πασχάλης Κουλούμογλου, φροντίζει να μας το ξαναθυμίσει.

Άκης Σακισλόγλου

"Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε"! (Video-Pics)

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Σήμερα μέσα από το PAOK24 συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος των δηλώσεων από τις αφήξεις της Ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής στην Θεσσαλονίκη, με ένα παιδί του ΠΑΟΚ, έναν οπαδό του “Δικεφάλου”, τον Πασχάλη Κουλούμογλου.

Ο έμπειρος αθλητής μιλάει για την προσπάθεια που κατάβαλε, για την οικογένεια της άρσης βαρών σε πάγκο, αλλά και για τα όσα έγιναν με τις μεταδόσεις των Αγώνων… Παράλληλα όμως, φροντίζει να στείλει το μήνυμα του σε όλους τους Έλληνες.

Αρχικά, ρωτήθηκε για την εμπειρία των Αγώνων, όπου μίλησε για τον στόχο που επιτεύχθηκε: “Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες συνοδεύτηκε με την 5η θέση, ήταν ότι καλύτερο για εμάς, στόχος ήταν η 6άδα, το καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι. Είμαι ενθουσιασμένος. Τώρα τελείωσαν αυτοί οι Αγώνες και βάζουμε στόχο για το Τόκιο”.

Για το μυστικό της ομάδας άρσης βαρών σε πάγκο, αρκέστηκε να συμπληρώσει…:”Είμαστε οικογένεια, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και αυτό είναι το μυστικό της ομάδας”.

Ερωτηθείς για το αν έμεινε ικανοποιημένος ή όχι από την προβολή που είχαν οι αγώνες: “Επειδή είναι μια μεγάλη διοργάνωση και υπάρχουν πολλά δικαιώματα με τα κανάλια, είχε κάλυψη αλλά ήμασταν άτυχοι. Την ημέρα που αγωνιζόμουν εγώ και ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, δεν το έδειχνε στην τηλεόραση ούτε στο ίντερνετ… Παρόλα αυτά λύθηκε το πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και έστω στο ίντερνετ έδειχναν ζωντανά τους αγώνες”.

Για το γεγονός ότι αρκετοί αθλητές της Ελληνικής αποστολής έβγαζαν ζωντανά βίντεο από τον λογαριασμό τους στο facebook, ώστε να υπάρχει… εικόνα για την  προσπάθεια τους: “Ότι μπορούσε ο καθένας κάναμε… ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς στην Ελλάδα να μπορούν να μας δουν”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όλους τους Έλληνες: “Να κοιτάζουν μπροστά, να μην τα παρατάνε και να συνεχίζουν δυνατά τους στόχους τους”.

Για τους δικούς του στόχους: “Οι στόχοι θα φανούν στην πορεία, τώρα έχουμε τέσσερα χρόνια με σκληρή δουλειά, έχει Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να ανεβούμε όσο γίνεται πιο ψηλά”.

Το PAOK24 είχε παρουσιάσει και πριν μερικές ημέρες δηλώσεις του Πασχάλη Κουλούμογλου αλλά και του Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη και όταν βρισκόντουσαν στην Βραζιλία. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει τότε τηλεφωνικά και οι δυο αποκαλούσαν “πατέρα, φίλο, προπονητή”, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Ιωαννίδη (γυμναστής επίσης στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ), με τον ίδιο να απαντάει εκ νέου σε αυτό και στο βίντεο παρακάτω πως: “Είναι και τα τρία αυτά μαζί, όλα αυτά τα τρία. Είναι για μας ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην άρση βαρών και σε αυτόν οφείλουμε όλες τις επιτυχίες”.  

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σολοποτιάς: «Δύναμη, πάθος, αυτοθυσία»

Αποθέωσε τις παίκτριες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μανώλης Σολοποτιάς, προπονητής της δεύτερης ομάδας γυναικείου ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη σπουδαία νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ Β στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Β' ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά και πιο έμπειρες παίκτριες, οι περισσότερες από τις οποίες αγωνίζονται στην Α' Εθνική.

Τα κορίτσια μας επέδειξαν δύναμη, πάθος, αυτοθυσία, και αδιάκοπη προσπάθεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε αυτό το σύνολο αλλά και στον μεγάλο Σύλλογο που ανήκουμε.

Συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και στην πρώτη ομάδα για την πρόκριση της επί του Παναθηναϊκού. Ευχόμαστε μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ