Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ τι θα παρουσιάσει στην UEFA;

Η Ντόρτμουντ πήρε αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ;

Editorial

Ο ΠΑΟΚ τι θα παρουσιάσει στην UEFA;

Αναμένοντας με… ανυπομονησία τα επόμενα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, ασχολούμαστε με άλλα ζητήματα.

Τον ΠΑΟΚ θα τον ξαναδούμε στο Καυτανζόγλειο, εκεί όπου σήμερα κορυφώθηκαν οι προσπάθειες για ανταλλαγή εισιτηρίων. Μας φαίνεται επιπόλαιο, αλλά οι παράγοντες των δύο ΠΑΕ (εκτός από τον πρόεδρο του Ηρακλή και τους μισούς του συμβούλους που αποφάσισαν να μην δώσουν εισιτήρια, μέχρι να παρέμβουν οι άλλοι για να αλλάξουν την απόφαση) επιμένουν στην απόφαση αυτή και πάνε με κοινή πρόταση στη σύσκεψη της Δευτέρας. Εκεί η αστυνομία θα πει «όχι» και επειδή πολλοί εξακολουθούν να μην ξέρουν την διαδικασία, θα περιμένουμε την τελική απόφαση της πολιτείας, γιατί η αστυνομία ΔΕΝ αποφασίζει.

Κάτι άλλο… Οι Γερμανοί της Ντόρτμουντ που κατηγορούνται πολύ πιο σοβαρά από τον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας, πήραν ήδη δύο αποφάσεις για να στηρίξουν την απολογία τους. Αρχικά απέκλεισαν μερικούς χούλιγκαν από εκτός έδρας παιχνίδια και μετά έκαναν καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ για το ότι στον έλεγχο που έγινε, οι οπαδοί τους έχασαν διάφορα αντικείμενα (σακίδια και άλλα). Αυτά θα τα χρησιμοποιήσουν στην UEFA. Ο ΠΑΟΚ τι θα πει για όσους μπήκαν στο τέλος; Πήρε κάποια απόφαση να την παρουσιάσει; Δεν μπορεί… Μέχρι τις 22 κάτι θα έχουν κάνει να το αναφέρουν…

* Στο μπάσκετ είδαμε όλες τις μεγάλες Ελληνικές ομάδες που φυσικά είναι ανέτοιμες. Παρολ’ αυτά δημιουργούν την αίσθηση (πλην Ολυμπιακού ίσως που φυσικά εξακολουθεί να είναι σε υψηλό επίπεδο) ότι όλες έχουν ενισχυθεί. (Η ΑΕΚ είχε σημαντικές απουσίες, αλλά είναι σίγουρα πολύ δυνατή). Ο ΠΑΟΚ που δεν έπειθε τόσο με το ρόστερ του, έκανε μία ακόμη κίνηση στους κοντούς, πήρε παίκτη που λογικά δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και η συνέχεια (και με Μαργαρίτη όταν επιστρέψει) θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

* Κάτι για τις εθνικές ομάδες: Η εθνική παράτησε επιτέλους το… αμυντικογενές ποδόσφαιρο. Επιτέλους βλέπουμε θέαμα, έχουμε μεγάλα σκορ. Ευτυχώς βρέθηκαν προπονητές να εκμεταλλευτούν το ταλέντο των παικταράδων που έχουμε και να αφήσουν την αμυντική τακτική που έβαζε φρένο στην ομαδάρα και ανέκοπτε την πορεία προς τις επιτυχίες.
Αυτός που έφυγε, ο καρπουζάς ντε… ο «λούζερ», κέρδισε και πάλι με το υποτιμητικό και ντροπιαστικό 1-0. Οι Πορτογάλοι τους οποίους παρέλαβε εκτός θέσεων πρόκρισης, θα είναι κανονικά στη Γαλλία. Και να δούμε ποιος θα τους βάλει γκολ… Ποιος θα τους κερδίσει…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ