Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστεία απάντηση με διαρροές!

Η αστειότητα που χαρακτηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο δε λέει να εκλείψει. Για την ακρίβεια δεν ξέρουμε αν θα εκλείψει και ποτέ.

Attackερ

Αστεία απάντηση με διαρροές!

Παρότι ο ΠΑΟΚ έθεσε σαφείς ερωτήσεις απέναντι στους αρμόδιους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης, επέλεξε να απαντήσει μέσω διαρροών με έκθεση ιδεών.

Αυτό που αναφέρουν από το Υπουργείο είναι κάτι λίγο πιο σαφές από τον αλησμόνητο παράγοντα του Εδεσσαϊκού, ο οποίος έμελε να είναι μία τοποθέτηση που χαρακτηρίζει δυστυχώς την κατάσταση στο άθλημα στη χώρα.

Διαβάστε παρακάτω την αστεία διαρροή, της οποίας το μοναδικό νόημα είναι πως η εφαρμογή του VAR ΙΣΩΣ ξεκινήσει ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ και… βλέπουμε! Άμα υπάρχει πολιτική βούληση…

«Μετά από προσπάθειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, οι διεθνείς συνομοσπονδίες του ποδοσφαίρου εξέτασαν το ενδεχόμενο να εισαχθεί το VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα κατ΄ εξαίρεση.

Η βούληση των διεθνών συνομοσπονδιών μεταφέρθηκε και στην ΕΠΟ η οποία είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει, να θεσμοθετήσει και να εγκαταστήσει το VAR. Τον Ιανουάριο του 2018, αναγνωρίζοντας ότι το κόστος για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι μεγάλο, αλλά και το γεγονός ότι το κέρδος από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι μεγαλύτερο, κατόπιν διαβούλευσης με την ΕΠΟ η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στο σχεδιασμό και στη δημοπράτηση του έργου -αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του υπουργού Ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππα και συνεργασίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας – το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το εθνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, απόφαση που ανακοινώθηκε επίσημα στις 18 Ιανουαρίου 2018.

Στις 29 Μαρτίου 2018 η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει δεκτή η χρήση του VAR και λίγες ημέρες αργότερα, μετά από συνεννόηση με τη FIFA και σχετικό σεμινάριο που διεξήχθη στη Αθήνα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι διεθνείς συνομοσπονδίες επιβεβαίωσαν την έγκριση τους για να χρησιμοποιηθεί το VAR στην ελληνική Super League, απαραίτητη προϋπόθεση για την εκκίνηση οποιασδήποτε διαγωνιστικής διαδικασίας.

Αμέσως μετά άρχισαν όλες οι διαδικασίες που ορίζονται από το νόμο, ο οποίος είναι ρητός, αυστηρός και έχει συγκεκριμένο πλαίσιο, όταν αφορά στην υλοποίηση ενός δημοσίου έργου, όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η εγκατάσταση του VAR. Ο φορέας που ανέλαβε τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και τη σύνταξη της σχετικής προκήρυξης είναι το ΕΔΕΤ.

Στο διάστημα αυτό έγινε η προβλεπόμενη από το νόμο δημόσια διαβούλευση, προκηρύχθηκε διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχαν 2 υποψήφιοι. Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε στη φάση εξέτασης των τεχνικών προσφορών που έχουν καταθέσει οι ενδιαφερόμενες εταιρείες. Θα ακολουθήσει το άνοιγμα των οικονομικών, ο προσυμβατικός έλεγχος από το ελεγκτικό συνέδριο και η υπογραφή της σύμβασης από την ανάδοχο εταιρεία. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρχουν ενστάσεις, τότε τον προσεχή Ιανουάριο η υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πειραματικά, ενώ στόχος είναι να τεθεί σε πλήρη λειτουργία στην τελική ευθεία της εφετινής Super League».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ