Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν επιστρέψω θα είμαι ο πιο δυνατός του πρωταθλήματος»!

Ο Σουηδός μέσος συνεχίζει την αποκατάστασή του, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και με δηλώσεις του, μίλησε για τον ίδιο, την ομάδα και το στόχο του νταμπλ, αλλά και για το μέλλον.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Όταν επιστρέψω θα είμαι ο πιο δυνατός του πρωταθλήματος»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός στη Nova:

Για τη διάθεση του αυτό το χρονικό διάστημα:
«Είμαι σε καλή διάθεση, προπονούμαι σαν… τρελός, οπότε είμαι καλά. Αν έπρεπε θα έπαιζα και την… Κυριακή, αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι θα τα πάνε καλύτερα. Βέβαια, δε θα ήταν κάτι καλό για τον αχίλλειο μου».

Για το διάστημα μετά τον τραυματισμό του:
«Έχω βάλει όλη την πίστη μου στους γιατρούς και τους υπεύθυνους. Έχω κλειδώσει το μυαλό μου. Κάνω ότι μου πουν. Δεν έχω άλλο επιλογή. Αν σε αυτό το διάστημα αρχίσεις να σκέφτεσαι, μπαίνεις σε επικίνδυνα μονοπάτια. Σίγουρα είναι βαρετό να κάνεις μόνο αποθεραπεία, αλλά πρέπει να γίνει».

Για την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση δύο τίτλων:
«Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να υποστηρίζουμε όλη την ομάδα, που έχει καταφέρει από την αρχή τα πάντα τέλεια. Εμείς κάνουμε τη δική μας τη δουλειά και βοηθάμε τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πότε θα επιστρέψει:
«Δεν είναι κάτι που ρωτάω. Κάνω ότι μου πουν και ξέρω πως όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα μου το πουν. Την επόμενη σεζόν θα είμαι από τους πιο δυνατούς παίκτες του πρωταθλήματος! Έχω ξεκινήσει τρέξιμο, πάει καλά και το επόμενο διάστημα θα μπω στις προπονήσεις. Απλά περιμένω να μου που πότε θα είμαι έτοιμος».

Για το πιο δύσκολο κομμάτι της αποθεραπείας του:
«Το ψυχολογικό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι πολύ βαρετό να κάνει το ίδιο πράγμα καθημερινά. Θα ήταν πιο δύσκολο αν έπρεπε να το κάνω μόνος μου στη Σουηδία. Έχουμε όμως καταπληκτικούς γιατρούς και φυσιοθεραπευτές και καθημερινά κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να πείσεις τον εαυτό σου να συνεχίσει. Στη φυσική κατάσταση, μου αρέσει πολύ να προπονούμαι κι έτσι θα συνεχίσω».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα της Λάρισας την Κυριακή και τις ευχές για τα γενέθλια του συλλόγου:
«Όλοι ξέρουν ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα, να μπορέσει να το αποδεχτεί ότι μπορεί να μιλάμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουν ότι αν κερδίσουν το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο, όχι μόνο για την ομάδα αλλά για όλη την πόλη. Εξαρτάται από εκείνους. Τα γενέθλια του συλλόγου είναι κάτι μεγάλο, εύχομαι χρόνια πολλά, αλλά αυτό που έρχεται την Κυριακή, αν πάρουμε τη νίκη, είναι ακόμα μεγαλύτερο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταστρώνει τα πλάνα του ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία με την τακτική στο επίκεντρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα και να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκαν και περιμένουν τα «αετόπουλα»

Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση – Τα εισιτήρια που κρίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Super League Κ17 και Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για να συμπληρωθεί το «παζλ» των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Τελική Φάση (Final 4) των δύο Πρωταθλημάτων.

Πρωτάθλημα Super League K17

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΛ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενώ την 4η θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες μέσω αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Emilion ενώ μισή ώρα αργότερα (12:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα μπαράζ με τον νικητή να παίρνει το 4ο «εισιτήριο» για το Final 4 του Πρωταθλήματος Super League K17.

Πρωτάθλημα Super League K15

Στο Πρωτάθλημα Super League K15, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν συνολικά οκτώ ομάδες μέσω των αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο των Τραχώνων ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στις Αθλ. Εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει μία θέση στην Τελική Φάση.

Η 4η θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος θα προκύψει από τους αγώνες μπαράζ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός (Σάββατο 27/4, 16:30, Αθλ. Εγκατ/σεις ΕΠΣ Ηπείρου "Στ. Τσανακτσής") και Άρης -Μακεδονικός (Σάββατο 27/4, 14:00, Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ