Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Το σχόλιο της ημέρας

Μία μέρα με κακή εμφάνιση στο βόλεϋ που κάνει την πρόκριση να φαντάζει θαύμα και μία πρόκριση που παίζεται αύριο στην Ουγγαρία.

Ηλίας Καπράλος

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ σήμερα είχε ραντεβού με τα αστέρια στο βόλεϋ, αλλά φάνηκε να πήγε αργά. Παρά το πρώτο σετ που ήταν ισορροπημένο, στα υπόλοιπα δύο, οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι του ΠΑΟΚ σε όλες τις κατηγορίες και έτσι πήραν δίκαια μία καθαρή νίκη. Προφανώς και η εικόνα των δύο ομάδων δεν ήταν αυτή που αναμέναμε, αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και αυτές οι βραδιές. Βλέπετε τα παιδιά του βόλεϋ μας έχουν καλομάθει εδώ και 4 χρόνια και όλοι περιμένουμε από αυτούς το κάτι παραπάνω.

Σήμερα η υποδοχή του ΠΑΟΚ ήταν κάτω του μετρίου, στην επίθεση δεν βρήκε τις λύσεις που έψαχνε από τον αστέρα του Δημήτρη Τζούριτς και έτσι επήλθε η ήττα. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, αλλά και ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, ο ΠΑΟΚ μπορεί τη νίκη μέσα στην Γερμανία και να πάρει την πρόκριση στο “χρυσό σετ”. Κάτι αντίστοιχο φοβούνται και οι Γερμανοί όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους και έτσι εμείς το μόνο που πρέπει να περιμένουμε είναι την ερχόμενη εβδομάδα για ένα ακόμα τεστ υψηλού επιπέδου για τους κυπελλούχους Ελλάδας.

Στο ποδόσφαιρο τώρα, μία άλλη πετυχημένη ομάδα του ΠΑΟΚ που μας έχει κακομάθει εδώ και έναν χρόνο παίζει τα ρέστα της για την πρόκριση. Και μπορεί μία νίκη να μην φέρει αυτόματα την πρόκριση, αλλά μία ήττα σε τελειώνει, εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το διπλό στο Λονδίνο όπως το 2011 και μπορεί να στηρίζεται σε τέτοια δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τη νίκη στην Ουγγαρία, μία νίκη που αν την πάρει, θα είναι και πάλι χωρίς τον αρχηγό του Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως και στην Ελβετία κόντρα στην Βασιλεία στις αρχές του Αυγούστου.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη θα φέρει στην βασική 11άδα τον Αλίν Τόσκα και έτσι τα ερωτηματικά μένουν μόνο στις θέσεις του άξονα. O Πέλκας και ο Ελ Καντουρί παλεύουν για μία θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς και μπροστά από τον Βέρνμπλουμ, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα εάν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεκουράσει ή όχι τον Κάνιας που δεν έχει σταματήσει να παίζει, ειδικά από την ημέρα που τραυματίστηκε ο Μαουρίτσιο. Στην επίθεση η παρουσία του Πρίγιοβιτς είναι δεδομένη, αλλά δίπλα του πέραν του Λημνιού αναμένεται να ξεκινήσει και ο Λεό Ζαμπά που όπως και στο προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα στην Ευρώπη στην Λευκορωσία ήταν εκπληκτικός και έκρινε κατά πολύ την αναμέτρηση.

Πάντως όποιους τελικά επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αρχική 11άδα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν και την εμπειρία, αλλά και τον τρόπο να φέρουν τη νίκη. Άλλωστε δεν θα είναι το πρώτο παιχνίδι υψηλής έντασης που δίνει η ομάδα στη φετινή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ