Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και η μάχη της 6άδας

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του νεοφώτιστου Βόλου είναι εκείνη που σημάδεψε την αγωνιστική. Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό που έφυγε από την τελευταία θέση.

Ηλίας Καπράλος

Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και η μάχη της 6άδας

Πολλές αλλαγές στη Superleague 1 μετά τα 6 παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει αύριο Δευτέρα 23/12 την ευκαιρία του να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο που θα τον πάει στην πρώτη θέση και μάλιστα μόνο του μετά από καιρό. 

Το απόγευμα σε ένα παιχνίδι που άφησε μπόλικα απόνερα με δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα και ο Βόλος πήρε έναν βαθμό φτάνοντας έτσι τους 18 βαθμούς και μένοντας στην 11η θέση. Ο Ολυμπιακός από την μεριά τους με 38 βαθμούς είναι πρώτος, αλλά με έναν αγώνα περισσότερο από το δευτέρο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Ατρόμητο της 9ης θέσης και των 19 βαθμών. 

Στα άλλα παιχνίδι, το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Λαμία εκτός έδρας, ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-0 τον ΟΦΗ και έτσι πέρασε και πάλι τον Πανιώνιο και έφυγε από την τελευταία θέση, αλλά και η ΑΕΛ κέρδισε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πατώντας και πάλι στην 6άδα που οδηγεί στην Ευρώπη. 

Τέλος, ο Παναθηναϊκός με τον Άρη έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ, χωρίς κανένας να μην μπορεί να ξεφύγει από την ΑΕΛ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης με το 5-0 επί της Ξάνθης έδειξε ότι δεν έχει παρατήσει την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21/12

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 5-0
Λαμία – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 22/12

ΑΕΛ – Πανιώνιος 2-0
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 2-0
ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός 0-0
Παναθηναϊκός – Άρης 0-0

Δευτέρα 23/12 

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 38
2.ΠΑΟΚ 37*
3. ΑΕΚ 28
4. ΟΦΗ 23
5. ΑΕΛ 22
6. Άρης 22
7. Παναθηναϊκός 22
8. Ξάνθη 20
9. Ατρόμητος 19*
10.Λαμία 19
11. ΝΠΣ Βόλος 18
12. Αστέρας Τρίπολης 15
13. Παναιτωλικός 8
14. Πανιώνιος 6

*έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ