Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Μας μένει η πικρία, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

O παίκτης του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24, μετά το χθεσινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Όλστιν και αναφέρθηκε τόσο σε αυτό όσο και στη συνέχεια.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Μας μένει η πικρία, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα μετά το χθεσινό αποκλεισμό:
«Μετά το χθεσινό υπάρχει μια στεναχώρια όπως είναι φυσιολογικό. Δε μπορούμε βέβαια να μείνουμε και πολύ σε αυτό, γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και επόμενους στόχους».

Για τις λεπτομέρειες που έλειψαν τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στο δεύτερο:
«Ένα «τσακ» ήμασταν και στην Πολωνία για να διεκδικήσουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα «τσακ» ήμασταν κι εδώ. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο, μας πίεσε αρκετά και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο «χρυσό» σετ».

Για το αν κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο δεύτερο σετ:
«Το μόνο που μπορώ να πω εγώ πως είδα, ήταν ότι οι Πολωνοί ήταν πιο ανεβασμένοι, μας πίεσαν από το σερβίς, έκαναν μία διαφορά και μετά ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε. Το παλέψαμε το δεύτερο σετ αλλά δεν καταφέραμε να το πάρουμε».

Για τη γεύση που αφήνει η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας:
«Αφήνει μια πικρία. Είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να προχωρήσουμε περαιτέρω».

Για το αν η ομάδα θα «δεθεί» καλύτερα από εδώ και πέρα:
«Θέλω να πιστεύω πως ναι. Από τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε με διπλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα δεθεί περισσότερο η ομάδα, θα μας λείψουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ και κοιτάμε εκείνο».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας:
«Πιστεύω πως θα βγει η ομοιογένεια και η ομάδα θα πάει αρκετά καλά στη συνέχεια. Για το βαθμό ετοιμότητας, είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω. Είμαστε αρκετά καλά και μέσα στα Χριστούγεννα που έχουμε διακοπή, πιστεύω θα δεθούμε καλύτερα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος:
«Οι στόχοι έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Λιγκ Καπ, Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο κυριότερος μας στόχος, είναι το πρωτάθλημα».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα. Είναι σαν «τελικός» γιατί είναι νοκ-άουτ και θέλουμε την πρόκριση. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός είναι στην ίδια φάση με εμάς, ψάχνοντας να βρει τα πατήματά του, αν και έχει κάποιους παίκτες που είναι από πέρσι μαζί».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και αν θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:
«Πιστεύω πως θα είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο Φοίνικας έχει μπει δυναμικά. Φέτος είναι είναι περίεργο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες που έχουν κάνει «ζημιές».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ