Connect with us

ΑΣ

«Ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό »

Η αθλήτρια του βόλεϊ του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον "αέρα" του ραδιοφωνικού PAOK24 και μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, καθώς και για την πορεία της ομάδας φέτος, αλλά και τη δική της.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό »

Αναλυτικά η συνέντευξή της: 

Για την πορεία της ομάδας ως τώρα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:
«Το να έχουμε 11/11 νίκες είναι πολύ θετικό, μας δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Τώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός. Είναι το ματς της χρονιάς αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα βαθμό κάτω μας, παίζουμε στην έδρα μας και δίνουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς. Θα χρειαστούμε τον κόσμο, να δημιουργήσει μία όμορφη ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι πλεονέκτημα για την ψυχολογία μας».

Για το αν υπάρχει διαφορά ποιότητας:
«Χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιες ομάδες, πιστεύω ότι είμαστε ένα επίπεδο πάνω από την Pre League. Σίγουρα είναι η δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο, αλλά έχει να κάνει και με την εμπειρία που έχουμε ως ομάδας».

Για αυτά που περιμένει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Στο πρώτο ματς που ήταν στην πρεμιέρα, ήταν λίγο περίεργα. Σίγουρα, ο Παναθηναϊκός θα έρθει πιο βελτιωμένος, αλλά κι εμείς είμαστε καλύτερες γιατί έχουμε δεθεί σαν ομάδα. Περιμένω ένα ωραίο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και μετά, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες στον αγώνα».

Για το αν αποτελεί πρόκληση μια διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας:
«Είναι μία πρόκληση, αλλά δεν είναι πρώτος στόχος. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, επειδή παίζουμε στην Pre League. Θεωρώ ότι με την ομάδα που έχουμε, μπορούμε να φέρουμε κάποια καλά αποτελέσματα και στο Κύπελλο. Πρώτος στόχος μας όμως, είναι η πρώτη θέση και η άνοδος στην Α1».

Για την εμπειρία της στο εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα:
«Η πολύ μεγάλη διαφορά, είναι ότι έξω είναι επαγγελματικά. Οι παίκτριες ζουν από αυτό, υπάρχει περισσότερη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Εδώ, δυστυχώς το βόλεϊ γυναικών είναι ερασιτεχνικό, οπότε δε μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό. Υστερούμε σε πολλά. Γίνονται όμως κάποιες κινήσεις από κάποιες ομάδες, όπως αυτή του ΠΑΟΚ με τον κ. Αμοιρίδη, που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην Ελλάδα. Έχει πάρει μια ομάδα από το μηδέν που την έχει φτάσει εδώ που την έχει φτάσει. Ο πρόεδρος χρειάζεται να έχει όραμα για να κρατήσει και τον αθλητή. Αναδεικνύει το βόλεϊ στη Βόρεια Ελλάδα και θέλουμε να φτάσει πολύ ψηλά».

Για αυτά που έζησε από μικρή ηλικία στις διάφορες χώρες που έζησε κι έπαιξε:
«Έφυγα από τα 20 μου και δεν το μετανιώνω με τίποτα. Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, αλλά σίγουρα όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, πιο νωρίς, είχα δυσκολίες, ανταπεξήλθα. Είχα και πολύ όμορφες στιγμές, όπως το να ζήσω το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ήταν μια μαγεία για μένα».

Για το αν… τελείωσε το εξωτερικό για αυτήν:
«Δεν κλείνω πόρτες αλλά αυτήν τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένη στον ΠΑΟΚ και η προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ