Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Τη… γλίτωσε

Η ποινή που επιβλήθηκε και το σκεπτικό της απόφασης.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τη… γλίτωσε

Με 500 ευρώ τη… γλίτωσε ο Ηρακλής για τη συμπεριφορά των οπαδών του και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στο κλειστό της Μίκρας, πριν από λίγες εβδομάδες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η απόφαση του ΜΔΟ της ΕΣΑΠ:

Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», καθώς και του προέδρου αυτού, Προδρόμου Καλαϊτζίδη, όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά με το από 07-02-2019 απολογητικό τους υπόμνημα και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (το φύλλο αγώνα Ηρακλής – ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το από 07-02-2019 απολογητικό υπόμνημα) επιβάλλει στο ως άνω σωματείο την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500 €) ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα φιλάθλων του ως άνω σωματείου κατά τη διάρκεια του 1ου και του 2ου σετ του αγώνα, αποτελεί περίπτωση μεμονωμένου περιστατικού και όχι περίπτωση ομαδικής εκτροπής σε υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως, καθώς, μετά τις απαιτούμενες συστάσεις από τα μεγάφωνα, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς την επανάληψη των συνθημάτων αυτών,

Δεν επιβάλλει ποινή αναφορικά με το αποδιδόμενο σε αυτό παράπτωμα ότι κατά τη διάρκεια του 4ου σετ του αγώνα ένας φίλαθλος του ως άνω σωματείου εισήλθε και στάθηκε πίσω από τον Α΄ διαιτητή, καθόσον προέκυψε ότι δεν επρόκειτο για φίλαθλο του εν λόγω σωματείου, αλλά για τον υπεύθυνο ασφαλείας του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ, Απόστολο Βαμβακίδη, μέλος της Διοίκησης του ΤΑΑ, ο οποίος στάθηκε πίσω από την σκάλα του Α’ διαιτητή, προκειμένου να λειτουργήσει προληπτικά και αποτρεπτικά για τυχόν προβλήματα με τους φιλάθλους που βρίσκονταν εκεί. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε και η Αστυνομία δεν τον απομάκρυνε παρά το αίτημα του κ. Κομισάριου του αγώνα.

Επίσης επιβάλλει στον Πρόεδρο του ΤΑΑ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015», Πρόδρομο Καλαϊτζίδη, την ποινή της έγγραφης επίπληξης, καθότι, ακόμα και αν απηύθυνε τη φράση «Να τους χαίρεσαι, ξεφτίλες» σε παράγοντες του αντίπαλου ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κατόπιν φραστικής επίθεσης που δέχθηκε από τους τελευταίους, τούτο συνιστά δυσφήμιση του αθλήματος της πετοσφαίρισης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ