Connect with us

Εντυπωσιάζουν τα επίσημα Τ-shirt

Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΣ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε τα πρώτα επίσημα προϊόντα του και καλεί τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Άκης Σακισλόγλου

Εντυπωσιάζουν τα επίσημα Τ-shirt

Η ομάδα βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, με στόχο να είναι άκρως ανταγωνιστική σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε αθλητές με πλούσιο ταλέντο που ανήκουν στο σύλλογο να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες που θα φέρουν τον ΠΑΟΚ ξανά στην κορυφή! 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δίνουν μεγάλη έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας και της εμπορικής ανάπτυξης, παράλληλα με την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, υπεύθυνος της οποίας παραμένει ο Προπονητής κ. Γιώργος Ελευθεριάδης. 

Στα πλαίσια αυτού του πλάνου το PAOK Boxing Club προχωρά στην κυκλοφορία των πρώτων επίσημων προϊόντων του και καλεί τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να στηρίξουν την προσπάθεια με όλες τους τις δυνάμεις. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων του τμήματος, συμπληρώνοντας το budget της σεζόν 2018! 

ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! 

Κάνε δικό σου το Επίσημο T-Shirt! 

2 Σχέδια – Modern και Classic

Διαθέσιμα Μεγέθη: S, L, M, XL 

Tιμή: ΜΟΝΟ 9,99 €

Πληροφορίες και Παραγγελίες:

1) Επίσημη σελίδα Facebook (@PaokBoxingClub) 

2) Γυμναστήριο Πυγμαχίας, Γήπεδο Τούμπας 

3) Τηλ. Γιώργος Ελευθεριάδης (6945 322 057) και Κώστας Κλητσινίκος (6947 165 243) 

*Παραγγελίες μέχρι Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 

*Δυνατότητα αποστολής σε Ελλάδα και εξωτερικό για παραγγελίες άνω των 30 τεμαχίων. 

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub).

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ