Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρηκαν με τη Ροστόφ (pic)

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο κύριος χορηγός της ρωσικής ομάδας, η οποία οδεύει για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Νίκος Μοσχοβίτης

Χάρηκαν με τη Ροστόφ (pic)

Με τον Κριστιάν Νομπόα βασικό, η Ροστόφ νίκησε στο σημερινό ντέρμπι με 3-0 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έμεινε στην κορυφή, ένα βαθμό πάνω από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους κύριους χρηματοδότες της ομάδας και στο γήπεδο σήμερα, το «παρών» έδωσε ο γιος του, Γιώργος, όπως… «ενημέρωσε» μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ