PAOK24Βόλεϋ

Φάιναλ φορ με VAR!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, ποια τα... δικαιώματα των τεσσάρων φιναλίστ!

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Φάιναλ φορ με VAR!
Τη δυνατότητα να επικαλεστούν το video check θα έχουν στο φάιναλ φορ της Ιεράπετρας ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής και ο Φοίνικας Σύρου!
Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα εφαρμοστεί το video check. Η Ε.Σ.Α.Π. για τις ανάγκες του final-4 του Κυπέλλου ανδρών στην Ιεράπετρα Κρήτης (19-20/4) παραχώρησε στην Ε.Ο.ΠΕ. τον πλήρη εξοπλισμό του video check ή V.A.R. όπως είναι πιο ευρέως γνωστό από τον αντίστοιχο σύστημα στο ποδόσφαιρο για τους δύο ημιτελικούς (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Ηρακλής Πετ. 2015 - ΑΟ Φοίνικας Σύρου) και για τον τελικό. Τον έλεγχο του video check θα έχει ο Μιχάλης Τσιντομηνάς.

Οι ομάδες μπορούν:

1. Nα ζητήσουν επανέλεγχο (challenge) ενεργειών που υπάρχει υποψία σφάλματος που δεν αναγνωρίστηκε και δεν δόθηκε από τους Διαιτητές ή τους Επόπτες του αγώνα.

2. Nα ζητήσουν επανέλεγχο (challenge) όπως παρακάτω:

α. Ο προπονητής ή ο αρχηγός της ομάδας κάνει αίτημα στον Α΄ διαιτητή για επανέλεγχο (challenge) της φάσης εφόσον υπάρχει υποψία για παράβαση που δεν έγινε αντιληπτή από τους διαιτητές.

β. Ο προπονητής ή ο αρχηγός της ομάδας κάνει αίτημα στον Α΄ διαιτητή για επανέλεγχο (challenge) της φάσης εφόσον υπάρχει υποψία για λανθασμένη απόφαση διαιτητών σε φάση.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα χρήσης για επανέλεγχο (challenge) της φάσης, δυο (2) φορές ανά σετ, ενώ ο Α’ Διαιτητής του αγώνα έχει δικαίωμα χρήσης για επανέλεγχο της φάσης, μια (1) φορά ανά σετ και μετά τη συμπλήρωση των 40 συνολικών πόντων για τα τέσσερα πρώτα σετ και των 20 συνολικών πόντων στο πέμπτο σετ.

γ. Οι ομάδες ανανεώνουν το δικαίωμα του επανέλεγχου (challenge) εάν ο επανέλεγχος της φάσης δικαιώσει την ομάδα που το ζήτησε, βάσει των δικαιωμάτων που έχουν στην συγκεκριμένη στιγμή του σετ και μέχρι δυο (2) φορές ανά σετ. Στις περιπτώσεις που ο επανέλεγχος δεν δικαιώσει το αίτημα της ομάδας, το αίτημα χάνεται.

3. Οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν επανεξέταση (challenge) της φάσης ΜΟΝΟΝ (περιοριστικά) για τις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Αν η μπάλα είναι εντός ή εκτός των ορίων, του κυρίως αγωνιστικού χώρου. (Μετάδοση ΕΡΤ ή VC)

β. Πάτημα της τελικής γραμμής κατά την εκτέλεση του σερβίς. (Μετάδοση ΕΡΤ ή VC)

γ. Αντικανονικό πάτημα της επιθετικής ζώνης, από αθλητή της αμυντικής ζώνης. (Μετάδοση ΕΡΤ ή VC)

δ. Αντικανονική επαφή αθλητή με το φιλέ. (Μετάδοση ΕΡΤ ή VC)

Επιπρόσθετα στα παραπάνω δύνανται να ζητούν τη συμβουλή και για τις παρακάτω περιπτώσεις:

Επαφή μπάλας ή αθλητή με την αντένα. (μόνο μέσω VC)

Επαφή αθλητή με τη μπάλα στο μπλοκ (π.χ. από μπλοκερ) (μόνο μέσω VC)

Αντικανονικό (συνολικό) πέρασμα ποδιού αθλητή από τη κεντρική γραμμή (μόνο μέσω VC)

Τέσσερις επαφές της μπάλας. (μόνο μέσω VC)

Οι ομάδες μπορούν να ζητήσουν επανέλεγχο της φάσης, μέχρι και 8 δευτερόλεπτα μετά το τέλος της φάσης.

4. Στις περιπτώσεις που γίνει αίτημα για επανέλεγχο (Challenge) της φάσης για ενέργειες που δεν μπορεί να ζητηθεί επανέλεγχος, το αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό και θα μετράει σαν ένα από τα ανεπιτυχή αιτήματα της ομάδας. Τέτοιου είδους αιτήματα καθώς επίσης και καθυστερημένα αιτήματα χαρακτηρίζονται ως καθυστέρηση και υπάρχουν οι αντίστοιχες ποινές.

5. Ο επανέλεγχος προηγείται οποιασδήποτε άλλης ενέργειας (π.χ. Time out ή αλλαγή αθλητή), οι οποίες μπορεί να επηρεαστούν από το αποτέλεσμα του επανελέγχου.

6. Το πρόγραμμα δεν μπορεί να ελέγξει αίτημα που θα γίνει 8 δευτερόλεπτα μετά από την εισαγωγή του πόντου στο ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος. (Για τις περιπτώσεις χρήσης tablet)

7. Όταν γίνεται αίτημα από μια ομάδα για επανέλεγχο, ο 1ος διαιτητής επιβεβαιώνει στον 2ο διαιτητή (ή στον Αναπληρωματικό διαιτητή υπεύθυνο για τη χρήση του Video Check, όπου προβλέπεται), το σφάλμα για το οποίο γίνεται το αίτημα. Ο επανέλεγχος πρέπει να γίνεται χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις αλλά πάντα η ακρίβεια στην απόφαση έχει προτεραιότητα από την ταχύτητα.

Στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2018-2019, προβλέπεται ο ορισμός Αναπληρωματικού Διαιτητή ο οποίος θα διεξάγει τον επανέλεγχο και θα αποφασίζει για τις φάσεις αυτές.

8. Ο Α’ διαιτητής δείχνει το αποτέλεσμα του επανελέγχου και ο αγώνας συνεχίζεται με το σκορ να διορθώνεται αν χρειαστεί.

9. Συνέπειες Επιτυχημένου/Ανεπιτυχούς αιτήματος επανελέγχου:

α. Μετά το δεύτερο ανεπιτυχές αίτημα , η ομάδα δεν μπορεί να ζητήσει επανέλεγχο για το υπόλοιπο σετ.

β. Ο 2ος διαιτητής ενημερώνει τον προπονητή της ομάδας για το δεύτερο ανεπιτυχές αίτημα.

10. Μετά τη συμπλήρωση 40 πόντων στα τέσσερα πρώτα σετ ή 20 πόντων στο πέμπτο σετ, ο 1ος διαιτητής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επανέλεγχο της φάσης για την οποία πιστεύει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση. Ο 1ος διαιτητής σφυρίζει, κάνει τη χειροσήμανση του επανελέγχου (challenge) υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για δικό του αίτημα. Το δικαίωμα του διαιτητή για επανέλεγχο δίδεται για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των αγώνων και τη δικαιοσύνη στην απόφαση του διαιτητή.

11. Πρέπει να σημειωθεί ότι προτεραιότητα δίνεται στο πρώτο χρονικά σφάλμα που παρατηρείται στο βίντεο της φάσης που είναι υπό επανέλεγχο, ακόμα και αν δεν έχει ζητηθεί επανέλεγχος για το εν λόγω σφάλμα. Το πρώτο χρονικά σφάλμα που παρατηρείται έχει προτεραιότητα από οποιοδήποτε άλλο ακολουθήσει και η απόφαση του 1ου διαιτητή διαμορφώνεται ανάλογα, βγάζοντας έτσι μια δίκαιη απόφαση για τον πόντο στη φάση που έγινε.

12. Εάν μια ομάδα ζητήσει επανέλεγχο για φάση στην οποία κέρδισε το πόντο, το αίτημα θα απορρίπτεται αυτόματα (ως περιττό) χωρίς να μετρήσει στις φορές που έχει δικαίωμα να ζητήσει.

13. Η ομάδα μπορεί να ζητήσει επανέλεγχο μόνο μια φορά στην ίδια διακοπή (π.χ. δεν μπορεί να κάνει δεύτερο αίτημα στην ίδια διακοπή). Μπορούν όμως και οι δυο ομάδες να κάνουν αίτημα στην ίδια διακοπή.

14. Εάν και οι δυο ομάδες κάνουν αίτημα για επανέλεγχο στην ίδια διακοπή για ενέργειες που έγιναν στη φάση, προτεραιότητα στην απόφαση του διαιτητή έχει το πρώτο σφάλμα που θα παρατηρηθεί στον επανέλεγχο. Αν υπάρχει σφάλμα που χρονικά προηγείται, αλλά στον έλεγχο της φάσης διαπιστώνεται ότι υπάρχει και η παράβαση για την οποία ζητήθηκε ο επανέλεγχος, το αίτημα δεν χρεώνεται.

15. Όλοι οι αθλητές πρέπει να παραμείνουν στο γήπεδο όσο διαρκεί ο επανέλεγχος. Δεν επιτρέπονται αλλαγές/αντικαταστάσεις αθλητών/libero ή είσοδος των στελεχών του πάγκου στο γήπεδο γιατί το αποτέλεσμα του επανελέγχου μπορεί να έχει ως επακόλουθο την ανάγκη για αντικατάσταση αθλητή.

16. Πιθανό σφάλμα το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από το video, θεωρείται ως μη γενόμενο και δεν προσμετράται.

17. Σε περίπτωση βλάβης του συστήματος Video Check, ο 2ος διαιτητής θα επικοινωνήσει στις ομάδες τη βλάβη και ο επανέλεγχος θα γίνεται βάσει των καμερών της ΕΡΤ και των αιτημάτων που προβλέπονται για αυτό. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά, βάσει των κανονισμών παιδιάς (χωρίς τη χρήση Video Check). Εάν επαναλειτουργήσει, θα γίνει ενημέρωση στις ομάδες και τα αιτήματα θα επιτρέπονται από το σημείο αυτό.

18. Το αποτέλεσμα του επανελέγχου, μόλις ανακοινωθεί από τον 1ο διαιτητή είναι τελικό και δεν επιδέχεται οποιαδήποτε ένσταση.

19. Ο χώρος που θα τοποθετηθεί το σύστημα Video Check πρέπει να είναι οριοθετημένος και ο χειριστής με τον 2ο διαιτητή ή τον αναπληρωματικό διαιτητή (όπου προβλέπεται) να μπορούν να λειτουργήσουν το σύστημα χωρίς παρενοχλήσεις. Η Αγωνόδικη Επιτροπή είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο.

Σε περίπτωση παρενόχλησης του χειριστή ή του διαιτητή από οποιονδήποτε (αθλητής, παράγοντας, προπονητής, φίλαθλος), γίνεται αναγραφή στο φύλλο αγώνος και παραπέμπεται ο υπαίτιος και το σωματείο του στην Αγωνόδικη Επιτροπή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2018-2019, βάσει των διατάξεων περί δυσφήμισης του αθλήματος".


Γλέντι με... ειδήσεις (vid)

Γλέντι με... ειδήσεις (vid)

Τα «έσπασαν» στον Καρρά οι νταμπλούχες

Για την αγάπη του παιχνιδιού...

Για την αγάπη του παιχνιδιού...

Ο ΠΑΟΚ των έξι επαγγελματιών παικτών αντιμετωπίζει τον Προμηθέα στην Πάτρα, στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ

Ανοιχτή προπόνηση μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς!

Ανοιχτή προπόνηση μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς!

Ξεχωριστή εμπειρία για παιδιά 6 έως 12 ετών το επόμενο Σάββατο!

Τήρησε την υπόσχεσή του! (pic)

Τήρησε την υπόσχεσή του! (pic)

Ο #PAOK κατέκτησε αήττητος τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας και ο Σταύρος Κόλκας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Μαγική η φετινή χρονιά»

«Μαγική η φετινή χρονιά»

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας σε συνέντευξή του στο OPEN Beyond!

Στοίχημα: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Σκωτία και Αμερική (vid)

Στοίχημα: Τρεις επιλογές από Ιταλία, Σκωτία και Αμερική (vid)

Οι σημερινές επιλογές του beterades.gr για να πάτε ταμείο!

«Κομλιτσένκο για ΠΑΟΚ»


Το ξεχωριστό παιχνίδι της Τούμπας (video)


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ιτούδης, δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ (video)


Δίπλα σε αυτούς που απέμειναν, με 5 ευρώ


«Παραπάνω από ένα όνειρο!»


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τον λαό του


Γκολ από δύο... ενδεκάδες


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


«Να φύγει η Αστυνομία από τα γήπεδα»!


Λάζαρ: «Ζήλεψα λίγο που δεν ήμουν εκεί»


Επιστρέφει στη βάση του ο αρχηγός!


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Προπόνηση με Ιβόμπι, Νάιλς ο Άκπομ (pic)


Γιορτή του χάντμπολ με φόντο το Ναό


Παράταση στην αγωνία


«ΠΑΟΚΑΡΑ με τους καλύτερους οπαδούς!» (pic)


Το... ξέκοψε ο Σαββίδης


ΠΑΟΚ 2019-20, τα πρώτα σχέδια


«Αναζητήστε τους υπαίτιους σε προάστιο που γειτνιάζει με τον Πειραιά»


Το «σήκωσαν» τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ!


Τριάρα και στο γήπεδο!


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


«Κουπάτος» και ο Ζαμπράνο


«Φανήκαμε κουρασμένοι, στοίχησαν οι απουσίες»


Γέμισε ταλέντα η Μεσήμβρια!


Κοντά στο φινάλε ο Λάζαρ


Η ίδια... "συνταγή"


Δεν το... κουνάει ο Ολιβέιρα! (pics)


Το χάρηκε και ο Μακ (pics)


Χαμός στην Τουρκία: Συμφωνία Μπεσίκτας-Μιρτσέα Λουτσέσκου!


"Επόμενος στόχος; Ξανά το νταμπλ και όμιλοι Champions League"


Και επίσημα στη Νυρεμβέργη ο Κάναντι


Μαζί Σαββίδης και Μακ! (pic)


Ήρθε και το… video clip του «Μπαμπά»! (video)


Ο Γιώργος Σαββίδης για τη Γενοκτονία


Έγιναν και ρεκόρ…


Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Ο ΠΑΟΚ τίμησε την επέτειο της Γενοκτονίας! (pics)


Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας… Και ο Ολυμπιακός αγαπάει την κριτική!


«Υποχρεωμένοι να τιμάμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο»


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Στοίχημα: Ανώτερος ο ΟΦΗ, με την παράδοση της Έμπολι


«Ήθελα να δείξω και στον ΠΑΟΚ ότι αξίζω παραπάνω»


«Αποφασίζει ο Κονσεϊσάο...»


«Ενώνουμε τη φωνή μας μέχρι να αναγνωριστεί παγκόσμια η Γενοκτονία των Ποντίων»


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Ζητά να γίνουν 16 οι ομάδες στην Football League η Καλαμάτα!


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Το σήκωσε και ο Γιώτης!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


«Δεν σας ξεχνούμε»


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Άναψε... κόκκινο ο Γιώργος Σαββίδης! (pic)


Συγκινημένος ο «Μάτζικ»: «Δε μπορεί να είναι αυτή η εικόνα του ΠΑΟΚ...»


Από τον Άγιαξ, στον ΑΠΟΕΛ και από τo Μπόρισοφ στο Ζάγκρεμπ


Έπεσαν οι μάσκες με τους… Αποψάκηδες!


"Κοιτάει Στάντσιου ο Λουτσέσκου"


Νίκες για τα φαβορί και ραντεβού την Τετάρτη


Φιλικό με Macron στην Τούμπα (pics)


«Κομλιτσένκο για ΠΑΟΚ»


Το ξεχωριστό παιχνίδι της Τούμπας (video)


Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ιτούδης, δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ (video)


Δίπλα σε αυτούς που απέμειναν, με 5 ευρώ


«Παραπάνω από ένα όνειρο!»


Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τον λαό του


Γκολ από δύο... ενδεκάδες


«Να φύγει η Αστυνομία από τα γήπεδα»!


Λάζαρ: «Ζήλεψα λίγο που δεν ήμουν εκεί»


Επιστρέφει στη βάση του ο αρχηγός!


Προπόνηση με Ιβόμπι, Νάιλς ο Άκπομ (pic)


Γιορτή του χάντμπολ με φόντο το Ναό


Παράταση στην αγωνία


«ΠΑΟΚΑΡΑ με τους καλύτερους οπαδούς!» (pic)


Το... ξέκοψε ο Σαββίδης


ΠΑΟΚ 2019-20, τα πρώτα σχέδια


«Αναζητήστε τους υπαίτιους σε προάστιο που γειτνιάζει με τον Πειραιά»


Το «σήκωσαν» τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ!


Τριάρα και στο γήπεδο!


«Κουπάτος» και ο Ζαμπράνο


«Φανήκαμε κουρασμένοι, στοίχησαν οι απουσίες»


Γέμισε ταλέντα η Μεσήμβρια!


Κοντά στο φινάλε ο Λάζαρ


Η ίδια... "συνταγή"


Δεν το... κουνάει ο Ολιβέιρα! (pics)


Το χάρηκε και ο Μακ (pics)


Χαμός στην Τουρκία: Συμφωνία Μπεσίκτας-Μιρτσέα Λουτσέσκου!


"Επόμενος στόχος; Ξανά το νταμπλ και όμιλοι Champions League"


Και επίσημα στη Νυρεμβέργη ο Κάναντι


Μαζί Σαββίδης και Μακ! (pic)


Ήρθε και το… video clip του «Μπαμπά»! (video)


Ο Γιώργος Σαββίδης για τη Γενοκτονία


Έγιναν και ρεκόρ…


Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Ο ΠΑΟΚ τίμησε την επέτειο της Γενοκτονίας! (pics)


Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας… Και ο Ολυμπιακός αγαπάει την κριτική!


«Υποχρεωμένοι να τιμάμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο»


Στοίχημα: Ανώτερος ο ΟΦΗ, με την παράδοση της Έμπολι


«Ήθελα να δείξω και στον ΠΑΟΚ ότι αξίζω παραπάνω»


«Αποφασίζει ο Κονσεϊσάο...»


«Ενώνουμε τη φωνή μας μέχρι να αναγνωριστεί παγκόσμια η Γενοκτονία των Ποντίων»


Ζητά να γίνουν 16 οι ομάδες στην Football League η Καλαμάτα!


Το σήκωσε και ο Γιώτης!


«Δεν σας ξεχνούμε»


Άναψε... κόκκινο ο Γιώργος Σαββίδης! (pic)


Συγκινημένος ο «Μάτζικ»: «Δε μπορεί να είναι αυτή η εικόνα του ΠΑΟΚ...»


Από τον Άγιαξ, στον ΑΠΟΕΛ και από τo Μπόρισοφ στο Ζάγκρεμπ


Έπεσαν οι μάσκες με τους… Αποψάκηδες!


"Κοιτάει Στάντσιου ο Λουτσέσκου"


Νίκες για τα φαβορί και ραντεβού την Τετάρτη


Φιλικό με Macron στην Τούμπα (pics)


Στις ΗΠΑ και στο NCAA ο Κλωνάρας (vid)


Κενά για ένα ρόστερ με στόχους τους ομίλους


Χειροκροτήθηκαν οι έφηβοι του ΠΑΟΚ στην Πάτρα (vid)


Χωρίς λύσεις και ψυχολογία...


«Όσοι μείναμε, θα τα δίνουμε όλα...»


"Θα τελειώσουμε την χρονιά μέσα στο γήπεδο"


Πάλεψαν με ό,τι είχαν...


«Αρχηγέ σύντομα κοντά μας» (pic)


Προμηθέας Πάτρας - ΠΑΟΚ (live)


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!


Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλες αλλαγές στο Facebook (pics)


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο με βάθος... τριών μηνών!


Οι προκλήσεις της Τουρκίας συνεχίζονται!


Ποιοι συνταξιούχοι διεκδικούν αναδρομικά!


Πρωτομαγιά χωρίς πλοία!


Αιματοβαμμένα έθιμα!


Επτά συλλήψεις για τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη!


«Σκότωσα επτά γυναίκες, δεν υπάρχουν άλλοι σοροί»


Ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για τα σημερινά δρομολόγια!


Μεγάλη πυρκαγιά στη Σίνδο (video)


Μετέτρεψε την αυλή του σε... χασισοφυτεία!


Το αφεντικό τρελάθηκε λόγω... ΠΑΟΚ!


Μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο!


Κλήση σε... 12χρονο, για παράνομη στάθμευση όταν ήταν... 7 χρονών!


«Τελείωσα με την πολιτική»


Μειώνονται τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω Πάσχα!


Ένταλμα εις βάρος του serial killer της Κύπρου για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας!