Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Ικανοποιημένοι Καλμαζίδης, Κουρνέτας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Παναχαϊκής στην Πάτρα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο προπονητής της ομάδας Γ. Καλμαζίδης, αλλά και ο αρχηγός του Δικεφάλου Β. Κουρνέτας στάθηκαν στη σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ικανοποιημένοι Καλμαζίδης, Κουρνέτας

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έκλεισαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το 2015, αφού άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα με τον Ολυμπιακό και πήραν μια σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική “ανάσα” κόντρα στην Παναχαϊκή (Περισσότερα ΕΔΩ).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γ. Καλμαζίδης τόνισε: «Είχα πει στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι ότι έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί και προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη και πραγματικά ήμασταν όπως τους ζητήσαμε. Μπορεί να φαίνεται εύκολο όμως δεν ήταν εύκολο, η Παναχαϊκή μας δυσκόλεψε όμως τελικά πήραμε τη νίκη. Παρά την ηλικία τους, οι παίκτες της Παναχαϊκής έχουν μεγάλη φιλοδοξία και έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Β. Κουρνέτας στις δηλώσεις του έμεινε στη σημασία της κατάκτησης των τριών βαθμών λέγοντας: «Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή και μέσα σε δύσκολη έδρα. Η εμφάνιση μας δεν μπορώ να πω ήταν πολύ καλή σήμερα ωστόσο κρατάμε τους 3 βαθμούς και ότι πάνε στην διακοπή του πρωταθλήματος με νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

«Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να πάρουν»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού και τις επόμενες κινήσεις του Πρωθυπουργού!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, για τον πολύ σοβαρό τραυματισμού 31χρονου αστυνομικού από ναυτική κροτίδα, έξω από το γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη" στου Ρέντη.

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει τη μάχη της ζωής του γιατί βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του.

Μιλάμε για εγκληματίες, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο βόλεϊ ξέρουν τι σημαίνει φιλέ, σετ. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Ήδη έχει εξαγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή» σχολίασε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης, συνεχίζοντας:

«Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα.

Θα πρέπει να περιμένουμε έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Στο μεταξύ, με νέο ιατρικό ανακοινωθέν, το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενημέρωσε για την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με τον κόσμο του για το τρίποντο!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη σε ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένατη αγωνιστική στη Volley League γυναικών με την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται τις «κίτρινες» σήμερα στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.

Οι «ασπρόμαυρες» λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στην οχτάδα του Challenge Cup θέλουν να πάρουν βαθμολογική ανάσα στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Ζάκοτς είναι στην προτελευταία (11η) θέση με 6 βαθμούς.

Ο Άρης από την άλλη πλευρά ηττήθηκε με 0-3 από τον ΑΟ Θήρας και έμεινε στην 10η θέση με 7 βαθμούς.

«Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, ωθώντας τις παίκτριες του Δικεφάλου στη νίκη» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV με συνδρομή 4,99 ευρώ το μήνα.

Ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει μέσω του PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Υπόκλιση στον κόσμο!

Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή φιλοξενήθηκε στην Ορεστιάδα από τον τοπικό Άθλο για την 6η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Ο Δικέφαλος είχε τη στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ από την Ορεστιάδα, τις υπόλοιπες ακριτικές πόλεις, αλλά και όμορους νομούς.

Ο «ασπρόμαυρος» λαός δημιούργησε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και «έσπρωξε» τους παίκτες του Μιλενκόσκι στη νίκη.

Στο φινάλε μάλιστα, όλοι μαζί πανηγύρισαν το τρίποντο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ