ΒΟΛΕΙ
«Μπείτε και γ… τους»
Ότι έγινε πριν τον αγώνα και η ατάκα Τσαλόπουλου που "έγραψε"
Ο ημιτελικός του βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού άργησε για δύο λόγους. Από την μία καθυστέρησε ο ημιτελικός Παναθηναϊκού-Κηφισιάς και από την άλλη πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα, οπαδοί των ερυθρόλευκων ανήρτησαν πανό στα κάγκελα του γηπέδου.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν τονίζοντας ότι και στην προκήρυξη αναγράφεται η απαγόρευση σε τέτοιου είδους κινήσεις σε αυτή την διοργάνωση.
Οι διαβουλεύσεις ήταν έντονες, οι διαιτητές έψαχναν τους κανονισμούς και τελικά αφού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού τα πανό δεν ήταν υβριστικά, το όλο θέμα τελείωσε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Τσαλόπουλο να φωνάζει στους παίκτες της ομάδας του… «ρε μπείτε μέσα και γ… τους».
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική της Volley League, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από το επίσημο κανάλι της ticketmaster, αλλά και το εκδοτήριο στο «Παλατάκι», δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
WHITE: 10€
BLACK: 15€
VIP: 25€
COURT: 30€
LOUNGE: 40€
ΒΟΛΕΙ
Ο όμιλος της Εθνικής Γυναικών στο Παγκόσμιο
Οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βόλεϊ Γυναικών
Η Εθνική Ελλάδος βόλεϊ Γυναικών έμαθε τους αντιπάλους της στο πλαίσιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2027.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις Ταϊλάνδη, Μεξικό και τις οικοδέσποινες ΗΠΑ.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στο Λος Άντζελες.
ΑΣ
Μαμάης: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι»
Τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στην Κρήτη
Προβληματισμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαλάντης Μαμάης, μετά την ήττα με 3-0 σετ στην πρεμιέρα της Volley League ανδρών από τον ΟΦΗ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε:
«Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ. Κράτησε τρεις παίκτες πέρσι, οι οποίοι βρίσκονται με κλειστά μάτια. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, να επικοινωνήσουμε στα φιλικά, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να αγχώσουμε ή να πλησιάσουμε τον ΟΦΗ, λίγο στο τρίτο σετ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολλά πράγματα γιατί έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε».




