Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Στόχος να πιάσουμε τουλάχιστον τα 1000 διαρκείας» (ηχητικό)

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διακοπές, με τους υπεύθυνους του τμήματος να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν.

PAOK24

«Στόχος να πιάσουμε τουλάχιστον τα 1000 διαρκείας» (ηχητικό)

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον «Libero 107,4» και μίλησε για το πώς προχωράει η μεταγραφική ενίσχυση του «Δικεφάλου», για την ανάγκη στήριξης του κόσμου και τον στόχο που έχει βάλει η διοίκηση από την πώληση διαρκείας, αλλά και το μόνιμο στήριγμα που ακούει στο όνομα, Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσαλόπουλου:

Για το πώς προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός: Ακόμα πολλά θέματα είναι ερωτηματικό, δεν έχουμε απαντηθεί. Όσον αφορά στους παίκτες για τις μεταγραφές. Εμείς κάνουμε τον δικό μας προγραμματισμό, δε μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Έχουμε καταστρώσει ένα σχέδιο και θέλουμε να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες μας από την περσινή σεζόν και εκεί βαδίζουμε. Για παράδειγμα η συμφωνία με τον Σαφράνοβιτς θα μας βοηθήσει πολύ στην υποδοχή, κάτι στο οποίο υστερήσαμε πέρυσι.

Για τις θέσεις που παραμένουν ανοιχτές για ενίσχυση: Τέσσερις θέσεις παίζονται. Δύο ακραίοι, ένας κεντρικός και ο λίμπερο. Οι άλλες θέσεις έχουν κλείσει. Έχουμε δικαίωμα για έναν ξένο ακόμα. Δεν ξέρουμε αν ο ξένος θα είναι ακραίος. Θα εξαρτηθεί αυτό, αν υπάρχει Έλληνας ακραίος που να καλύπτει τον προπονητή θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση για να πάμε σε ξένο κεντρικό. Αλλιώς θα πάμε σε ξένο ακραίο. Θα φανεί.

Για τους στόχους της σεζόν που έρχεται: Ο σκοπός είναι κατακτήσουμε το νταμπλ. Έτσι ξεκινήσαμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν πάμε για τη 2η θέση. Μη δίνετε σημασία στα νούμερα. Αν βγείτε στην αγορά ο ένας λέει 5 για το μπάτζετ του Ολυμπιακού, ο άλλος λέει 2, ο άλλος ένα. Αυτές είναι δουλειές των μάνατζερ. Η πραγματικότητα απέχει πολύ. Πιστεύω ότι όντως του χρόνου μάλλον θα έχουμε ένα πρωτάθλημα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το λέω αυτό γιατί οι υπόλοιπες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και ανοίγματα και από πέρυσι. Είναι αγκάθι μεγάλο για αυτές τις ομάδες. Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για τα διαρκείας, καλό είναι όσο πιο σύντομα να κλείσουν τα διαρκείας τους, γιατί πιστεύω ότι οι καλές θέσεις θα κλείσουν γρήγορα.

Για το αν φοβάται ότι οι απαιτήσεις της ομάδας κάνουν την κατάσταση στο οικονομικό να ξεφεύγει: Υπάρχει ένα στήριγμα και ευτυχώς υπάρχει. Ο κύριος Σαββίδης. Αυτό δε σημαίνει ότι κάνουμε τρελά πράγματα. Στον δικό μας συνετό προγραμματισμό αν δεν πάνε τόσο καλά τα πράγματα θα ζητήσουμε βοήθεια. Περιμένω και από τον κόσμο με την κυκλοφορία σήμερα των διαρκείας να μας βοηθήσει.

Με αφορμή την έναρξη κυκλοφορίας των διαρκείας, ποιος είναι ο στόχος του ΤΑΠ: Στόχος είναι να πιάσουμε τουλάχιστον τα 1000 διαρκείας. Αν ο κόσμο μας στηρίξει θα είναι πολύ καλό. Η τιμή είναι πολύ χαμηλή, τα περισσότερα διαρκείας κοστίζουν 50 ευρώ. Με δεδομένο ότι θα αλλάξει ο κανονισμός στην τελική φάση των πλέι οφ και θα έχουμε περισσότερα παιχνίδια (12-14 παιχνίδια στην έδρα μας), συν τα παιχνίδια του Κυπέλλου και τους αγώνες της Ευρώπης. Τουλάχιστον 20 θα είναι τα παιχνίδια. Αν το διαιρέσεις με το 50 ευρώ καταλαβαίνεις. Για εμάς τα 50 ευρώ είναι μία σημαντική και μία μεγάλη βοήθεια. Τώρα χρειάζεσαι την ενίσχυση, τώρα χρειάζεσαι τα χρήματα. Όταν νιώθεις ότι ο κόσμος σε στηρίζει αυξάνει και τη δική μας υποχρέωση. Πέρυσι δεν υπήρξε ανταπόκριση. Ελπίζω ο κόσμος και από τις κινήσεις που κάναμε φέτος, που φέραμε τρεις ξένους μεγάλα ονόματα και με αυτά που θα ακολουθήσουν που θα είναι μεγάλοι παίκτες, να μας βοηθήσει.

Για την επιλογή πασαδόρου: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε να πιέσουμε τον Κουρνέτα, αλλά η απόφαση ήταν καθαρά δική του. Είναι καθαρός επαγγελματίας και ακέραιος χαρακτήρας, είναι σεβαστή η απόφαση του. Μην παραβλέπουμε και τον Θάνο τον Τερζή. Πέρυσι όταν χρειάστηκε να βοηθήσει, βοήθησε πραγματικά. Βλέπω στα μάτια μου συνέχεια εκείνο το μπλοκ που έκανε.

Γιατί στήριξαν Ολυμπιακό στις εκλογές:  Γιατί έχω μία θεωρία, πως όταν ένα χέρι δεν μπορείς να το δαγκώσεις το φιλάς. Δε θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τίποτα διαφορετικά, θα ήταν θέμα τύπων. Θέλουμε να είμαστε μέσα στα όργανα. Να εκπροσωπηθεί ο ΠΑΟΚ στην επιτροπή πρωταθλήματος. Αν παίρναμε θέση κόντρας ενδεχομένως να μην μπορούσαμε να το πετύχουμε, τώρα μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Υπάρχει καλύτερη συνεργασία στο βόλεϊ, αν και ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα της ομάδας του. Να μην είμαστε όμως εμείς έξω από τις διαδικασίες. Να συμμετέχουμε σε κάποιες επιτροπές που ρυθμίζουν το πρωτάθλημα.

Για την υλοποίηση των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων: Βιαζόμαστε, αλλά πρέπει να έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε τελειώσει και να σκεφτόμασταν άλλα θέματα της ομάδας.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό όλη τη συνέντευξη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ