Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Το «αντίο» του Γιάννη Καλμαζίδη

Ο Γιάννης Καλμαζίδης με μία μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρεται στην απόφαση για απομάκρυνση του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Το «αντίο» του Γιάννη Καλμαζίδη

Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης, ευχαριστώντας δημόσια τους παίκτες της ομάδας, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση του ΑΣ και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ μου ανακοίνωσε την απόφαση της για τη διακοπή της συνεργασία μας κλείνοντας έτσι άδοξα κι αυτό τον κύκλο στην ασπρόμαυρη καριέρα μου, παρότι βρισκόμασταν στην 2η θέση, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, και με μεγάλες πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αν και με αρκετούς από τους ανθρώπους της ομάδας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσω προσωπικά, νιώθω την ανάγκη και δημοσίως, μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω:

Τους Αθλητές (Vlado Petkovic, Giannis Pantakidis, Dimitris Garas, Δημητρης Κωνσταντινιδης, Terzis Thanos.original, Sasa Starovic,
Χάρης Σακόγλου, Sotiris I. Sotiriou, Andreas Andreadis, Harry Gomez, Smaragdis Nikolas, Giannis Takouridis, Panayiotis Papadopoulos, Alex Shafranovich, Dante, Loukas Kon , με τους οποίους είχα την χαρά και τιμή να συνεργαστώ. Για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που παρουσιάζουν καθημερινά, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

Τον συνεργάτη και φίλο Κώστα Παπαδόπουλο Kostas Papadopoulos (ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές), για την άψογη συνεργασία και βοήθεια σε όλα τα θέματα.

Τον Dimitris Ioannidis (τον κορυφαίο γυμναστή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης), ο οποίος δυναμώνει, βελτιώνει και ¨μεταμορφώνει¨ τους αθλητές.

Τον Στέφανο Μανιώτη Stefanos Maniotis, (προπονητή και στατιστικολόγο) που νυχθημερόν αναλύει τους αντιπάλους μας και είναι πάντα προετοιμασμένος για τις, πολλές φορές παράλογες απαιτήσεις μου.

Όλο το Ιατρικό τιμ.

Τον Διονύση Νικηφόρου Nikiforos Dionysios (Ορθοπαιδικό Χειρουργό) για την πάντα εμπεριστατωμένη διάγνωση και επίλυση του κάθε προβλήματος
Τον Μάκη Λευκαδίτη Makis Lefkaditis(Παθολόγο) για την άμεση βοήθεια και στήριξη
Τον Δημήτρη Αυτοσμίδη (Υπεύθυνο φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης) για την ανεκτίμητη γνώση και εμπειρία του.
Τον Κώστα Χατζή Kostas Xatzis (φυσιοθεραπευτή) ο άνθρωπος που καθημερινά περνάει τις περισσότερες ώρες απ’ όλους μας με τους αθλητές και με την σκληρή του δουλειά γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων μας.
Τον Κωνσταντίνο Μπακάλη (βοηθό φυσιοθεραπευτή)
Τον Γιώργο Αγγελακόπουλο (Ψυχολόγο) για την ψυχολογική μας υποστήριξη

Οργανωτική διαχείριση

Τον Αχιλλέα Τζήκα (Team Manager) που πάντα με χαμόγελο δίνει λύσεις σε όλα τα πιθανά και απίθανα προβλήματα της ομάδας
Την Βίκυ Τσότσου Vicky Tsotsou(υπεύθυνη οργανωτικής CEV κα) για τον επαγγελματισμό, σχολαστικότητα και αγάπη στο έργο της.
Την Αντωνία Μανωλά Antonia manola (γραμματειακή υποστήριξη ΤΑΑ)
Τον Θόδωρο Αλεπίδη (υπεύθυνο site του ΠΑΟΚ)
Την Στέλλα και την Γωγώ (γραμματειακή υποστήριξη ΑΣ)
Τους Κοσμά, Νίκο και Μιχάλη (υπεύθυνοι γηπέδου) για την βοήθεια και την ανοχή τους

Τη Διοίκηση

Για την χαρά που μαζί της καταφέραμε να βάλουμε το τμήμα στον χάρτη του ελληνικού βόλεϊ και να το οδηγήσουμε στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ, γράφοντας έτσι χρυσές σελίδες του συλλόγου

Τους Χορηγούς

Mateco, Καράμπουρνου(ΣΑΒΒΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ), Alter Ego – Fashion, Anthrax Machines, http://plus3.gr/, Morris, Nossa, Αναδομώ, Κόθρου κ.α γιατί χωρίς και τη δική τους στήριξη δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε τόσο ψηλά

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αγκάλιασε αυτή την ομάδα, τη στήριξε με όλες του δυνάμεις και δημιούργησε ρεκόρ προσέλευσης για τα ελληνικά δεδομένα. Η αγάπη κι η αναγνώριση του κόσμου, του απλού ανώνυμου φιλάθλου μπορεί να συγκριθεί με ελάχιστα πράγματα στη ζωή ενός επαγγελματία αθλητή η προπονητή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ