Connect with us
Banner Image Banner Image

ΒΟΛΕΙ

«Τίποτα δεν τελείωσε»

Ο κόουτς των πρωταθλητών αναφέρθηκε και στον τρίτο αγώνα της Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Τίποτα δεν τελείωσε»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά σε έναν ακόμη θρίαμβο μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε στη NOVA:

«Είμαστε κοντά ως ομάδες. Αυτό φάνηκε και σήμερα με το 3-2. Σε ματ με μεγάλη ένταση, αλλά και κούραση. Είναι δύσκολο να βγάζεις τέτοια ενέργεια μέσα σε τρεις μέρες και ειδικά όταν κάτι δεν πάει καλά όπως σήμερα. Χρειάζονταν μεγάλη δύναμη, σωματική και πνευματική. Τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας ανέφερε: «Αυτό είναι μυστικό. Θα σας πω στο τέλος της χρονιάς».

Όταν ρωτήθηκε για το νέο μεγάλο παιχνίδι του Σεπέδα, ο Καλμαζίδης ανέφερε: «Δεν είναι μόνο ο Σεπέδα. Έχουμε 14 παίκτες.  Όλοι έχουν τον ρόλο τους. Απλά οι διαγώνιοι παίρνουν πιο πολλές επιθέσεις. Έχει πολλά να μάθει ακόμη, αλλά σίγουρα ο τρόπος που χτυπάει, τόσο ψηλά, είναι κάτι που δεν έχουν πολλοί».  

-«Τελείωσε η σειρά;»

«Φυσικά και όχι. Τώρα η καυτή πατάτα είναι σε εμάς. Εμείς τώρα «πρέπει». Πολλές φορές και ο κόσμος δεν φθάνει για να κερδίσεις. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά».

 

ΑΣ

MVP της αγωνιστικής η Γουεδέρινγκτον του ΠΑΟΚ!

Ξεχώρισε η Αμερικανίδα διαγώνιος του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ζόε Γουεδέρινγκτον του ΠΑΟΚ F&U είναι η MVP της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, μετά τη σπουδαία της εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ.

Η Αμερικανίδα διαγώνια με 26 πόντους, με 25/46 επιθέσεις και 1 μπλοκ, oδήγησε τον ΠΑΟΚ F&U στη νίκη με 3-1 σετ επί της Ένωσης.

Η Γουεδέρινγκτον ξεχώρισε απέναντι στην πρώην ομάδα της, την ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2024-2025. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Κορέα και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ φέτος επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ F&U.

Η Αμερικανίδα διαγώνια μίλησε για την ανάδειξή της σε MVP, τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά και το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για την ανάδειξή της σε MVP της 2ης αγωνιστικής: «Είμαι πολύ περήφανη που αναδείχθηκα MVP αυτής της εβδομάδας, αλλά ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν είναι δυνατόν να πετύχεις τίποτα χωρίς τη σκληρή δουλειά των συμπαικτριών σου».

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ: «Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός, καθώς και η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλές παίκτριες. Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι λειτουργήσαμε πολύ καλά ως ομάδα και καταφέραμε να βρούμε λύσεις, ιδιαίτερα στα δύσκολα σημεία του αγώνα».

Για το αν οι ατομικές διακρίσεις αποτελούν επιπλέον κίνητρο: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κερδίζεις ατομικές διακρίσεις, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζουμε τους αγώνες. Χαίρομαι που κατάφερα να ανταποκριθώ καλά στον ρόλο μου, όμως και πολλές από τις συμπαίκτριές μου πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις».

Για το επίπεδο της Volley League γυναικών: «Το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγώνα που παίζω ή παρακολουθώ. Το επίπεδο και η ποιότητα του παιχνιδιού σίγουρα θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ ως αθλήτρια. Ανυπομονώ για όσα μας επιφυλάσσει η συνέχεια της σεζόν».

Αναλυτικά η κορυφαία επτάδα της 2ης αγωνιστικής:

Διαγώνια: Zoe Weatherington (Π.Α.Ο.Κ. F&U) 26π. (25/46 επ., 1 μπλοκ).

Πασαδόρος: Laura Dijkema (Πανιώνιος Betsson) 2π. (1/3 επ., 1 άσσος).

Ακραίες: T’ara Ceasar (Α.Ο. Θήρας) 18π. (16/33 επ., 2 μπλοκ, 64% υπ. – 18% άριστες), Ιωάννα Τιτέλη (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 12π. (8/19 επ., 4 μπλοκ, 33% υπ. – 15% άριστες).

Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 9π. (4/8 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Eline Timmerman (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 12π. (8/17 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ).

Λίμπερο: Μαρία Καραμπάση (Π.Α.Ο.Κ. F&U), (λ, 88% υπ. – 54% άριστες).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν!

Στρέφει την προσοχή του στην Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ετοιμάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος υποδέχεται το Σάββατο (31/10, 18:00) τον ΑΟΠ Κηφισιάς στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.

Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, οι «ασπρόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Κηφισιά, αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας και τη στήριξη του κόσμου τους.

Οι παίκτες του Βαλάντη Μαμάη επέστρεψαν στις προπονήσεις, ακολουθώντας εντατικό πρόγραμμα με διπλές προπονητικές μονάδες, που περιλαμβάνουν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και δουλειά στο γήπεδο.

Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώνεται στη βελτίωση των αγωνιστικών στοιχείων που χρειάζονται μεγαλύτερη σταθερότητα, ενώ παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική προετοιμασία και στην ανάλυση του επόμενου αντιπάλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο προημιτελικός με Παναθηναϊκό

Ημερομηνία και ώρα για το μεγάλο παιχνίδι στο League Cup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γνωστή έγινε η ημερομηνία διεξαγωγής του προημιτελικού του Novibet League Cup ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με την ΕΣΑΠ να ανακοινώνει το πρόγραμμα της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τους «πράσινους» την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 18:00, στο PAOK Sports Arena, σε μία νοκ άουτ αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει, επίσης σε μονό αγώνα, τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Καλαμάτα '80 Affidea.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ