Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Εβδομάδα κυπέλλου

Με την κατάσταση στο πρωτάθλημα να παραμένει αμετάβλητη, ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει την προσοχή του στη νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Εβδομάδα κυπέλλου

Την ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί την Τετάρτη στις 17:30 στο PAOK Sports Arena ο ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή στη Μίκρα το σύνολο του Σάκη Ψάρρα θέλει να αποδείξει σε μία ακόμη αναμέτρηση την αγωνιστική «άνοδο» την οποία διανύει και να πάρει χωρίς να μπει σε περιπέτειες το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, απέναντι στην ακριτική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα, η βαθμολογική απόσταση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ παρέμεινε αμετάβλητη με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβαίνουν στους 33 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τους «ασπρόμαυρους», μετά τη νίκη που πέτυχαν με 3-1 στην Κομοτηνή, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος με 19, έπειτα από την επικράτηση με 3-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει ρεπό, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στου Ρέντη τον Ηρακλή.

Για το θεσμό του κυπέλλου, η φάση των «16» ανοίγει το πρωί της Δευτέρας με το ματς της Ρόδου, με τα ζευγάρια να είναι τα εξής:

Ροδίων Άθλησις – Αιγάλεω
Κηφισιά – Φοίνικας Σύρου
Νέστωρ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΠΑΟΚ – Κομοτηνή
Ολυμπιακός – Παμβοχαϊκός
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Πανόραμα – Πήγασος Πολίχνης
ΧΑΝΘ – Ηρακλής

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ