Connect with us

ΒΟΛΕΙ

"Άλλος ΠΑΟΚ σήμερα"

O πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 για το σημερινό δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι είπε για τον κόσμο αλλά και για την ψυχολογία των Γκόμεζ – Σαφράνοβιτς και Κουρνέτα.

Ελένη Μπούντου

"Άλλος ΠΑΟΚ σήμερα"

“Την Τρίτη έφυγα από το γραφείο μου στις 4 τα ξημερώματα…” ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέου, σκιαγραφώντας την ψυχολογία των ανθρώπων του Δικεφάλου μετά την πρώτη ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“O αθλητισμός είναι λίγο περίεργος, από τη μία υπήρχε μια ομάδα με άγχος για τη νίκη και από την άλλη μια ομάδα χωρίς άγχος μιας και ο Παναθηναϊκός πέτυχε και με το παραπάνω τον στόχο του που ηταν η παραμονή και η αποφυγή των πλει- αουτ.

Σήμερα θα δείτε άλλον ΠΑΟΚ, θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και περιμένουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη τουλάχιστον εκτός έδρας, δεν με φοβίζει καμία έδρα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς μακριά από την έδρα του, έχει έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις, που ξέρουν να αντιμετωπίζουν ένα κρίσιμο παιχνίδι”

Για το πόσο ρόλο παίζει η ψυχολογία: “Όταν παίζεις χωρίς άγχος σου βγαίνουν τα πάντα, προχτές βγήκαν απίστευτα πράγματα, δεν νομίζω να δούμε ξανά τέτοιους πόντους από Παναθηναϊκό”

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: “Μίλησα μαζί τους για να τους ηρεμήσω αλλά είδα ότι ειναι έμπεριοι, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καθαρή νίκη, μαζί μας θα είναι σήμερα και ο Εφραιμίδης που προπονήθηκε κανονικά”

Για την παρουσία του κόσμου:  “Πρώτα θέλω να τους ευχαριστήσω και να ζητήσω συγγνώμη, ο κόσμος έχει φιλοδοξία για το βολεϊ, πάραμε το Κύπελλο, πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, δεν έχουν ξανασυμβεί αυτά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τους υπόσχομαι πως σήμερα θα είναι πολύ καλύτερος. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο, θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Ο Γκόμεζ με ρώτησε αν θα έρθει ξανά ο κόσμος μετά την ήττα και του είπα ότι ο κόσμος μας στηρίζει και πάντα έρχεται…”

Για την μέτρια απόδοση του Γκόμεζ στο παιχνίδι της Τρίτης: “Συμβαίνουν και αυτά. Κάποτε θα έκανε μια κοιλιά, συναντήθηκα σήμερα μαζί του αλλά και με Κουρνέτα, Σαφράνοβιτς και είμαι σίγουρος θα έχουν διαφορετικό πρόσωπο”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η σπουδαία Βαν ντε Βίρερ για τον ΠΑΟΚ!

Η 31χρονη διεθνής παίρνει τη… μπαγκέτα του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη συμφωνία με την 34χρονη Σέρβα διαγώνιο Μάρτα Ντρπα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ πλησιάζει και σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Αυτή, αφορά τη θέση της πασαδόρου με την Βελγίδα Ίλκα Βαν ντε Βίρερ να προορίζεται για να πάρει τη... μπαγκέτα του νέου Δικεφάλου.

Η 31χρονη διεθνής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Αστερίξ, Κάννες, Φλωρεντία, Κάμνικ. Ράντεν. Ταγκοβίστε, Στουτγάρδη, Σιγκόρτα και φέτος στην Βολουντάρι.

Χαρακτηριστικό της ποιότητας που διαθέτει είναι ότι έχει αναδειχτεί καλύτερη πασαδόρος σε Βέλγιο και Γερμανία.

Έχει κατακτήσει τίτλους σε Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Ρουμανία.

https://www.youtube.com/watch?v=LoaYd8SkjBc

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ