Connect with us

ΒΟΛΕΙ

"Ξεχωριστό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για το σπουδαίο, αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Ξεχωριστό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ημέρες που προηγήθηκαν: “Αποφασίσαμε να γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά και προσθήκες. Έγινε η αλλαγή προπονητή, πήραμε τον Γιάννη τον Τακουρίδη και φαίνεται ότι η ομάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε μία ηρεμία”. 

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: “Χρειάζεται ηρεμία όταν η ομάδα συναντάει δυσκολίες και φαίνεται πως πλέον το έχουμε αυτό. Στις δύσκολες στιγμές χρειάζεται μία ηρεμία για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση. Κάτι που δεν μπορούσε να το κάνει πολύ ο Νίκι Ζιλιάσκοφ. Τώρα με τον Γιάννη Καλμαζίδη, βλέπω ότι η ομάδα έχει πλέον μία αντίδραση, που προκύπτει από την ηρεμία που υπάρχει. Τα ομαδικά σπορ είναι μία αλυσίδα εξάρτησης του ενός από τον άλλο. Η ομάδα μπορεί και ανταποκρίνεται στα δύσκολα σημεία της. Σε σχέση με την περσινή ομάδα υπάρχουν κάποιες ατέλειες που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, αλλά σε αυτά τα τρία παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο ο Γιάννης, όλα φαίνονται καλύτερα”.

Για το λόγο που της αποχώρησης του Καλμαζίδη μετά την περσινή σεζόν: “Κάποιες στιγμές οι απαιτήσεις όλων είναι σε κάποιο πικ. Και ο Γιάννης έπαιξε ρόλο στην επιστροφή του. Όταν χαλαρώνουν όλοι τις απαιτήσεις τους, αλλάζουν τα πράγματα. Ο Γιάννης ήθελε να είναι στην ομάδα και ταιριάξαμε ξανά. Νομίζω ότι έπρεπε και οι δύο πλευρές να δουλέψουν πιο ήρεμα και ελπίζω τα αποτελέσματα να μη μας στοιχίσουν στο τέλος της χρονιάς”.

Για το αυριανό παιχνίδι: “Σίγουρα δεν είναι ένα παιχνίδι που θα κρινει τον τίτλο, αλλά είναι σημαντικό. Πλέον ο Ολυμπιακός έρχεται για να “χτυπήσει” τον πρωταθλητή. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί κατά γενική ομολογία αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός φέτος και το καλοκαίρι θύμισε τον Παναθηναϊκό του ποδοσφαίρου μετά τη Ριζούπολη. Το καλοκαίρι τα άλλαξε όλα και δημιούργησε μία καινούργια ομάδα. Νομίζω ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να έρχεται με το ρόλο του αουτσάιντερ. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η παρουσία του κόσμου σε αυτό”.

Για τη σημασία της παρουσίας του κόσμου: “Επειδή ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια, θεωρώ ότι πρέπει να έχει πάνω από 3.000 αύριο στο γήπεδο. Δε θα μπορούσε η φετινή σεζόν να είναι όπως την περσινή. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ισορροπημένο. Θα φανεί ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο…”.

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα: “Έχουμε δώσει το “πράσινο φως” για την ενίσχυση, αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα φύγει παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης ξέρει ότι μπορεί να φέρει στην ομάδα, όποιον παίκτη νομίζει ότι χρειάζεται. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή λειτουργεί πλήρες και σε όλο το βάθος του”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ