Connect with us
Banner Image Banner Image

ΒΟΛΕΙ

Ο Πατριάρχης του βόλεϊ

Ο Πατριάρχης του βόλεϊ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο αθλητικός εισαγγελέας και βέβαια τα πλέι οφ που έρχονται.

Δημήτρης Τσίτσης

Ο Πατριάρχης του βόλεϊ

Τι ωραία που είναι όταν σηκώνεις κούπες. Έβλεπα τα ΠΑΟΚτσάκια να χαίρονται, να περιμένουν παίκτες έξω από το γήπεδο όχι για λαϊκό δικαστήριο αλλά για να φωτογραφηθούν μαζί τους, έβλεπα προπονητή και παίκτες μία γροθιά, παράγοντες από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ να αγκαλιάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr…

ΑΣ

Ξεκινάει στη Μίκρα ο φιλόδοξος ΠΑΟΚ!

Πρώτο σερβίς στο νέο πρωτάθλημα για τον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για την 1η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ F&U υποδέχεται στην Μίκρα, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του, αφήνοντας πολύ όμορφη εικόνα στις φιλικές αναμετρήσεις του κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Το σύνολο του Φίλιπο Σκιάβο θέλει να το «δίποντο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, προκειμένου να συνεχίσει με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ θα πωλούνται πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα τα μπρελόκ διαρκείας αξίας 50 και 100 ευρώ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, η αρχηγός του ΠΑΟΚ F&U, Άλκιστις Καραφουλίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η Ελπίδα είναι μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και σίγουρα θα έχει το κίνητρο να αποδείξει την αξία της. Από την πλευρά μας, όμως, επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και στη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Θέλουμε να μπούμε δυνατά από την πρώτη αγωνιστική, με σοβαρότητα, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, ώστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγωνιστική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Παρτιζάν: «Ευχαριστούμε αδέλφια μας» (vid)

Το βίντεο των Σέρβων από το Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Παρτιζάν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια του «Δικέφαλου του Βορρά», με τους Σέρβους να ευχαριστούν για τη φιλοξενία και την εμπειρία και μέσω social media.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στην Παρτιζάν

Μετά το φιλικό στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παρτιζάν έχουν φτιάξει τους δικούς τους δεσμούς και με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του «Δικέφαλου του Βορρά», οι δύο ομάδες βόλεϊ, έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Παλατάκι. Η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει...

«Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της Παρτιζάν, για την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο PAOK Sports Arena.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, αποτέλεσε μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς η φιλοξενία του αδελφού και ομόχρωμου σερβικού σωματείου, που τίμησε με τη σειρά του τον ΠΑΟΚ και την εκατονταετηρίδα του, πιστοποιώντας τους στενούς δεσμούς που μας συνδέουν.

Το επόμενο ραντεβού ας είναι στο Βελιγράδι!

ISTE BOJE ISTA VERA!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ