Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος

Βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ και φυσικά ποδόσφαιρο…

Editorial

Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος

Στον αθλητισμό είναι σωστό (που και που) να κερδίζει ο καλύτερος. Αυτό απλοποιεί αρκετά όλα τα υπόλοιπα… Στο βόλεϊ (και στο μπάσκετ) αυτό δεν γίνεται τις πιο πολλές φορές. Ο Ολυμπιακός κέρδισε (στο βόλει) τον ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά φέτος και ο τρόπος που ήρθε αυτό το 3-1 έδειξε ότι σαφώς και οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτεροι. Είναι πιο δουλεμένοι, γιατί από την αρχή δεν είχαν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, προφανώς είναι και πιο ποιοτικοί.

Με αυτά και με αυτά κέρδισαν δίκαια και μάλλον θα πάρουν το κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να αντιδράσουν. Δεν ξέρω αν μπορούν, γιατί ο ηγέτης Γκόμεζ είναι εκεί κοντά, αλλά δεν παίζει. (Ο άλλος, ο Κουρνέτας λείπει…). Υπάρχει χρόνος και πολλά ματς στο πρωτάθλημα, έτσι ώστε στους τελικούς να γίνει η ανατροπή.

(Διαβάζω διάφορα σχόλια απογοήτευσης από φίλους του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις ότι τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα. Και τι να κάνουν ρε παιδιά; Να τα παρατήσουν; Θα δουλέψουν μήπως και το γυρίσουν…).

* Είχαμε και μπάσκετ σήμερα με τον Αυστραλό που απέκτησε ο ΠΑΟΚ να κάνει και πάλι όργια… Θα πει κανείς ότι… «και ο Μακφάντεν έτσι ξεκίνησε». Θα δούμε που θα οδηγήσει αυτή η προσπάθεια, για μια ομάδα που αρχικά κάνει μεγάλο αγώνα να βγει τέταρτη στη κανονική διάρκεια.

* Στο χάντμπολ έπαιζε Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες κοντράρονται την άλλη εβδομάδα στον ημιτελικό του κυπέλλου. Για να καταλάβουμε τι θα δούμε στον αγώνα της Κοζάνης, πρέπει να τονίσουμε ότι σήμερα στη Βέροια το ματς έληξε ισόπαλο και στα τελευταία λεπτά οι ομάδες έπαιζαν με τέσσερις παίκτες!

* Στο ποδόσφαιρο το ματς με τον Πανιώνιο έρχεται σε κομβικό σημείο. Μαζεύτηκαν πολλές δυσκολίες για την ομάδα του Ίβιτς και το βάρος αύριο το μεσημέρι θα είναι μεγάλο. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει ανακουφίζεται για δύο εβδομάδες. Αν δεν τα καταφέρει τότε δυσκολεύει το πράγμα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ