Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Κίνηση ματ του ΠΑΟΚ με Φιντόν!

Η αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας στον Δικέφαλο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κίνηση ματ του ΠΑΟΚ με Φιντόν!

Παίκτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως η Γαλλίδα ακραία, Ζουλιέν Φιντόν.

Το όνομα της αρχηγού της Εθνικής Γαλλίας είχε έρθει στο προσκήνιο στα μέσα Ιουλίου, όπως είχαμε σημειώσει μέσα απ’ το PAOK24, με τον Δικέφαλο να επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με την πολύπειρη παίκτρια το πρωί του Σαββάτου (14/8).

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Juliette Fidon-Lebleu, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 28/10/1996 στην Γαλλία, η Juliette Fidon-Lebleu αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 185cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της την αγωνιστική περίοδο 2013-14, αγωνιζόμενη στην France Avenir 2024, καταγράφοντας τις πρώτες της συμμετοχές στο γυναικείο επίπεδο.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν (2014-15) την βρήκε με την φανέλα της AS L’Union, ενώ η σεζόν 2015-16 ήταν ξεχωριστή για εκείνη αφού ήταν η πρώτη που αγωνίστηκε εκτός Γαλλίας, ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ για λογαριασμό του University of Arkansas.

Το 2016-17 επέστρεψε στην γενέτειρα χώρα της για να αγωνιστεί στην Evreux Volley-Ball, με την οποία απέκτησε τις πρώτες της παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του γαλλικού γυναικείου βόλεϊ.

Η σεζόν 2017-18 την βρήκε στην Béziers Volley, με την οποία κατέκτησε και τον πρώτο επαγγελματικό της τίτλο, αυτόν του πρωταθλήματος. Παράλληλα αγωνίστηκε και στο CEV Cup, παίρνοντας το «βάπτισμα» και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Στην Béziers Volley αγωνίστηκε και τη σεζόν 2018-19, με την οποία μάλιστα συμμετείχε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του ευρωπαϊκού βόλεϊ, αυτή του CEV Champions League.

Οι σεζόν 2019-20 και 2020-21 την βρήκαν και πάλι εκτός Γαλλίας, αγωνιζόμενη στο πολωνικό πρωτάθλημα με τις DPD Legionovia Legionowo (2019-20) και Developres SkyRes Rzeszów (2020-21), ενώ παράλληλα με την τελευταία αγωνίστηκε και πάλι στο CEV Champions League φτάνοντας μέχρι τους 16 του θεσμού.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Γαλλίας και μάλιστα αρχηγός, έχει κατακτήσει μάλιστα το 2019 το Savaria Cup, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και την Εθνική Ελλάδας.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ. η Juliette Fidon-Lebleu, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες κουλτούρες και νέους προορισμούς για να παίξω βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, οπότε η απόφαση μου να υπογράψω ήταν εύκολη, αφού αυτός είναι ο στόχος κάθε αθλητή. Θέλω να γνωρίσω την Θεσσαλονίκη, την οποία δεν έχω επισκεφτεί στο παρελθόν, αλλά έχω μάθει ότι είναι μία ωραία πόλη. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το τεχνικό σταφ για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και τις νέες συμπαίκτριες μου»

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ