Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Πρεμιέρα με Φοίνικα Σύρου – Όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Έγινε η κλήρωση της Volley League των ανδρών

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Πρεμιέρα με Φοίνικα Σύρου – Όλο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η κλήρωση της κανονικής διάρκειας της νέας Volley League των ανδρών.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οχτώ ομάδες και στην κανονική διάρκεια θα διεξαχθούν δύο γύροι.

Στη Β΄ φάση οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας «κουβαλούν» το 50% της διαφοράς των βαθμών τους και παίζουν μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16/10 και θα ολοκληρωθεί στις 15/5, με τις αναμετρήσεις να μεταδίδονται από την ΕΡΤ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα βρει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν:

1η αγωνιστική Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική Κηφισιά – ΠΑΟΚ

3η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Μίλων

4η αγωνιστική Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

7η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας

8η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου

9η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Κηφισιά

10η αγωνιστική Μίλων – ΠΑΟΚ

11η αγωνιστική ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

12η αγωνιστική Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

13η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

14η αγωνιστική Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ψάχνοντας… χριστουγεννιάτικο θαύμα στα τέλη Μαρτίου

Σήμερα η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στα playoffs με… οδηγό το ματς της 24ης Δεκεμβρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ώρα playoffs στη Volley League γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ σήμερα στις 19:00 στο PAOK Sports Arena στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων με φόντο την πρόκριση στην τετράδα.

Οι «ασπρόμαυρες» μετά την ήττα τους από την Ένωση πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα τερμάτισαν στην 6η θέση και έτσι οι «κιτρινόμαυρες» παίρνοντας την 3η θέση βρέθηκαν στο δρόμο τους στα προημιτελικά των playoffs.

Το σύνολο του Θάνου Τερζή αναζητά μια εμφάνιση όμοια με εκείνη που είχε κάνει απέναντι στην ΑΕΚ στις 24 Δεκεμβρίου στο «Παλατάκι» όταν είχε «σκορπίσει» την Ένωση με 3-0, με στόχο να πάει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ρεβάνς του Σαββάτου.

Παίκτριες και τεχνικό τιμ καλούν τον κόσμο στο PAOK Sports Arena, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV στο YouTube, έναντι συνδρομής 4,99 ευρώ το μήνα.

Ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει μέσω του PAOK24.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, τόνισε:

«Τα playoffs είναι σαν ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η προσήλωση στον στόχο και η συγκέντρωση στην διάρκεια του παιχνιδιού. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και παράλληλα μία ευκαιρία για νίκη στην έδρα μας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».

Η λίμπερο του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, σχολίασε:

«Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν. Τα playoffs για εμένα είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα, καθώς πρόκειται για διαφορετικής προσέγγισης παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Πρέπει να παίξουμε σωστά, πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε πολύ σωστά γι' αυτό το παιχνίδι. Είμαι σίγουρη ότι όλη η ομάδα θα δώσει το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Το σύστημα διεξαγωγής

Στην περίπτωση που και τα δύο διαγωνιζόμενα Σωματεία έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).

Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται «Χρυσό Σετ -Golden set» στους δεκαπέντε (15) πόντους με απαραίτητη διαφορά δύο πόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Λινάρδος: “Κλειδί η υπομονή”

Το μήνυμα του Έλληνα κεντρικού ενόψει του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου, μίλησε στο acpaok.gr, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Λινάρδος.

Δημοσθένης Λινάρδος:

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο της περσινής σεζόν. Έχουμε αφήσει πίσω μας το παρελθόν, διότι ο πρωταθλητισμός δεν χωράει παρελθόν, προχωράς μπροστά, δυναμικά, και το μόνο που θέλουμε είναι καλές εμφανίσεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σ' ένα Final-4 κυπέλλου δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία. Παίζουμε στον ημιτελικό κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να την κερδίσουμε. Όταν έχουμε κληθεί να παίξουμε με την πλάτη στον τοίχο, έχουμε ανταπεξέλθει.

Το «κλειδί» είναι η υπομονή. Αν κάτι δεν μας πάει καλά, να έχουμε την υπομονή να ανταπεξέλθουμε και να προχωράμε. Φυσικά θα παίξει ρόλο και ο χαρακτήρας των παικτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σε ρυθμούς playoffs

Έπιασε δουλειά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ για το πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε υψηλούς ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία του τμήματος Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενόψει του, εντός έδρας, πρώτου προημιτελικού της Volley League γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ (27/03, 19:00).

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο PAOK Sports Arena, με τις παίκτριες του Δικεφάλου να ανεβάζουν όλο και περισσότερο «στροφές», προκειμένου να εμφανιστούν απολύτως έτοιμες στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Θάνος Τερζής και οι συνεργάτες του, αφού μελέτησαν το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, επισήμαναν στις παίκτριες τα όποια λάθη έγιναν, έχοντας ως στόχο την επίλυσή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ