Connect with us

ΑΣ

Στην κορυφαία επτάδα η Φιντόν

Έκρινε το ντέρμπι και κέρδισε τη διάκριση

Θωμάς Παπάς

Στην κορυφαία επτάδα η Φιντόν

Διάκριση για παίκτρια του ΠΑΟΚ, επιφύλασσε η ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΟΠΕ συμπεριέλαβε την ακραία του ΠΑΟΚ, Ζουλιέτ Φιντόν, στην κορυφαία επτάδα της 12ης αγωνιστικής, στην οποία ο Δικέφαλος επικράτησε του Άρη με 3-0 σετ, στο Ε.Γ. Μίκρας.

Η ακραία του ΠΑΟΚ, έχοντας 19 πόντους, συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε ο Δικέφαλος να πάρει ακόμα ένα τρίποντο στη σεζόν.

Αναλυτικά η κορυφαία επτάδα της 12ης αγωνιστικής:

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά η μάχη του Δικεφάλου για πρόκριση στους τελικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι στην ημιτελική σειρά των πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στη Μίκρα από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος προηγείται με 1-0 στις νίκες και εάν κερδίσει σήμερα θα πάρει την πρόκριση για τους τελικούς, διαφορετικά θα υπάρξει και τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχες τις «ασπρόμαυρες».

Δείτε ζωντανά τον αγώνα!

https://www.youtube.com/watch?v=U3N7Or5Ql4Q

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ – Βριλήσσια

Τι δήλωσαν οι Σκανδάλης και Ελευθεριάδης, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 39-25, για την 22η αγωνιστική της Handball Premier, κόντρα στα Βριλίσσια. Ο βοηθός του Παναγιώτη Γούσιου, Βασίλης Σκανδάλης και ο αθλητής, Γιώργος Ελευθεριάδης, εξέφρασαν την εκτίμηση τους για το αποτέλεσμα, αλλά και για το τι έπεται ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βασίλης Σκανδάλης:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας του Πρωταθλήματος, η προετοιμασία μας για τα ημιτελικά έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, από όταν κλείσαμε και τυπικά την τρίτη θέση. Προερχόμαστε από μία δύσκολη προπονητικά εβδομάδα, με μεγάλο όγκο δουλειάς στην προπόνηση. Αυτή η αναμέτρηση το θέλαμε πιο πολύ για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, ήταν βέβαια λίγο χαλαρό, βοήθησαν και τα Βριλήσσια να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα. Από εδώ και πέρα η προσοχή μας στέφεται στον Ολυμπιακό, θέλουμε να εξαντλήσουμε την σειρά ώστε να ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν και ήταν μια καλή αγωνιστική χρόνια, θα θέλαμε κάτι καλύτερο γιατί ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θα θέλαμε κάτι παραπάνω, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είχαμε τα εφόδια ως ομάδα και έχουμε δουλέψει καλά όλη την χρονιά. Θεωρώ ότι κάποιες λεπτομέρειες στην πορεία μας στέρησαν κάποια πράγματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε ώστε να τα πηγαίνουμε καλύτερα».

Γιώργος Ελευθεριάδης:

«Tο σημερινό παιχνίδι ήταν καλό, είχε αρκετό τρέξιμο, ο αγώνας πήγαινε πάνω-κάτω και υπήρξαν πολλά γκολ. Θεωρώ πως θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλά γκολ. Από εκεί και πέρα, πήραμε τους δύο βαθμούς, μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά θέλαμε να πάρουμε την νίκη, θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο την αγωνιστική χρονιά. Η σεζόν έχει έναν γλυκόπικρο χαρακτήρα, από την μία είμαστε στα πλέι-οφ της σεζόν αλλά από την άλλη είχαμε τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Δούκα. Ωστόσο δεν είναι η ώρα να τα δούμε αυτά, τώρα κοιτάμε μπροστά μας τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Μας έχει μείνει ένας στόχος και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Εύκολα ο ΠΑΟΚ πριν τα σπουδαία!

Φινάλε στην κανονική διάρκεια με νίκη και τώρα οι μεγάλες μάχες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το μυαλό στα πλέι-οφ και δοκιμάζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε στη Μίκρα με 39-26 των Βριλησσίων στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος εδώ και λίγο διάστημα είχε «κλειδώσει» την 3η θέση, επομένως γνωρίζει ότι στα ημιτελικά των πλέι-οφ θα παίξει με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη πλευρά η αθηναϊκή ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Α2.

Το παραπάνω γεγονός «ελευθέρωσε» τους παίκτες των δύο ομάδων κάτι που αποτυπώθηκε και στο υψηλό σκορ του πρώτου μέρους. ΠΑΟΚ και Βριλήσσια συμβάδιζαν για αρκετή ώρα, με τον Δικέφαλο στα τελευταία λεπτά να βρίσκει σερί γκολ από Νικολαΐδη, Ελευθεριάδη, Καβουσανάκη για να πάει μπροστά με 19-15 στην ανάπαυλα.

Με... φόρα ξεκίνησαν οι «ασπρόμαυροι» στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας γρήγορα τη διαφορά σε διψήφια τιμή (25-15). Η ψαλίδα άνοιξε και πάνω από το +10 στη συνέχεια. Ο χρόνος συμμετοχής άρχισε να μοιράζεται στους «ασπρόμαυρους» παίκτες που δεν έριξαν ρυθμό και σφράγισαν την επικράτησή τους με 39-26.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Δ. Πελεκίδης, καλύπτοντας τον Π. Γούσιο ο οποίος είναι τιμωρημένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending