Connect with us

ΑΣ

«Δίνουμε το 100%, μπορούμε το Πρωτάθλημα»

Ο απολογισμός του Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις για το πρώτο μισό της σεζόν!

PAOK24

«Δίνουμε το 100%, μπορούμε το Πρωτάθλημα»

Συνέντευξη στη FORZA παραχώρησε ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, με τον Ολλανδό διαγώνιο του ΠΑΟΚ να μοιράζεται μεταξύ άλλων τα συναισθήματά του για την επιστροφή στον Δικέφαλο και να κάνει τον απολογισμό του για την έως τώρα πορεία των “ασπρόμαυρων”.

Χαρακτηριστικά, είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Ήμουν εδώ πριν από δύο χρόνια, οπότε ήξερα το κλαμπ και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό. Επίσης στην οικογένεια μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιστροφή μας. Και πριν από δύο χρόνια ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά κάποιες καταστάσεις δεν μου το επέτρεψαν. Ένιωσα χαρούμενος για την επιστροφή μου, σα να βρίσκομαι ξανά στο σπίτι μου».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Το ξεκίνημα μας στη σεζόν ήταν αρκετά καλό, αν και είμαστε αρκετά απογοητευμένοι που δε συνεχίσαμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Ήμασταν απογοητευμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του πρώτου παιχνιδιού, γιατί άλλαξαν τα δεδομένα. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε, και ανυπομονώ για τη συνέχεια στις υπόλοιπες διοργανώσεις».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Πρόκειται για ένα δυνατό γκρουπ με πολύ καλά παιδιά. Ο καθένας μας δίνει το 100% κάθε μέρα και πιστεύω αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορεί να φέραν κάποια ονόματα, αλλά αν εμείς παίξουμε σαν ομάδα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα παλεύουμε, και όλα θα κριθούν στα Play Off».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Είναι πολύ καλό που έχουμε τους φιλάθλους μας ξανά στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν τη δυναμική που μπορούν μας δώσουν και είναι ευχάριστο που πλέον μπορούν να έρχονται ξανά στο γήπεδο».

Για τις εντυπώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, συγκριτικά με την Αθήνα: «Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη, αρκετά πιο ήρεμη από την Αθήνα. Επίσης έχει το θετικό των μικρών αποστάσεων, ενώ κοντά στο σπίτι μου υπάρχουν παιδικές χαρές, τις οποίες επισκέπτομαι συχνά με τον γιο μου. Επίσης το φαγητό εδώ στον Βορρά είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την Αθήνα. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μια βόλτα στο λιμάνι, κοντά στον Λευκό Πύργο. Επίσης ο κόσμος είναι αρκετά «ζεστός» σε σχέση με το Βέλγιο».

Για την καθημερινότητά του: «Η οικογένεια μου ταξιδεύει αρκετά μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, επομένως η καθημερινότητα μου εξαρτάται κατά πολύ με το αν θα βρίσκονται εδώ ή όχι. Αν είναι εδώ, θέλω να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτό που κάνω κυρίως είναι να ξεκουράζομαι, αφού έχουμε απαιτητικό πρόγραμμα με τις προπονήσεις και τους αγώνες. Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω στον κινηματογράφο. Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας».

Για το αν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του φίλαθλο: «Μπορείς να με αποκαλέσεις φίλαθλο, ναι. Είδα το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, μου αρέσει να παρακολουθώ NBA, αν και οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών δεν βοηθούν για να μπορώ να τα βλέπω».

Για το 2023: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος. Περιμένουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και τη νέα χρονιά και τους υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του Νανιτζανιάν στο ευρωπαϊκό

Πέταξε εκτός τον Γεωργιανό αντίπαλό του με εξαιρετική εμφάνιση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την πρώτη του νίκη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι πήρε ο Έλληνας πρωταθλητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, που αγωνίζεται στη Σερβία με τα ελληνικά χρώματα, πέταξε εκτός συνέχειας τον Γεωργιανό πρωταθλητή GIorgi Tchigladze.

Έτσι, ο Νανιτζανιάν συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία των 92 κιλών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυναμικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο Final-4

Επιβλητική νίκη των κορασίδων του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου έκαναν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο, σ' ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ανώτερες αγωνιστικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πήραν σημαντικό προβάδισμα από το ημίχρονο, 63-12, για να οδηγηθούν στην άνετη επικράτηση με 95-12.

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 18:30 στο Μίκρας 1, οι «ασπρόμαυρες» θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο από τον αγώνα Παναθλητικός Συκεών-Άρης.

Δεκάλεπτα: 24-9, 63-12, 83-12, 95-12

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζέλλη: «Ήταν μια νίκη χαρακτήρα»

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας έκανε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την Τετάρτη στο Ποσειδώνιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, σχολίασε:

«Ήμασταν έτοιμες γι' αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα μας κρατήσει μέσα στην πρώτη οκτάδα, οπότε ήμασταν συγκεντρωμένες 100%. Ξεκινήσαμε μπροστά από την αρχή, μας ισοφάρισαν σε κάποιο σημείο, αλλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς που μας βάζουν στην πρώτη οκτάδα, έχοντας ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θέση. Ήταν μία νίκη-χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάντα να είναι εκεί που είναι, ούτε θέλω να σκεφτώ ότι θα βρισκόμασταν κάπου αλλού, οπότε σίγουρα δείξαμε χαρακτήρα».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Ντάσιου, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος ήταν δυνατός και ανταγωνιστικός, και συγχαρητήρια γι' αυτό. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας, ένα εκ των οποίων είναι πολύ σημαντικό, αυτό κόντρα στο Περιστέρι, θέλοντας να κλείσουμε με τη καλύτερη δυνατή πορεία. Ξέρουμε ότι όταν έχουμε παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας θέλουμε να δίνουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ