Connect with us

ΑΣ

Ξεχώρισε ο πολυτιμότερος Ράπτης

MVP της 18ης αγωνιστικής της Volley League o ακραίος του ΠΑΟΚ

PAOK24

Ξεχώρισε ο πολυτιμότερος Ράπτης

Όπως αναφέρει σχετικά η λίγκα στην ιστοσελίδα της… «Ο διεθνής ακραίος του Π.Α.Ο.Κ. Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του με 3-0 σετ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. στo PAOK Sports Arena.

Ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του σημειώνοντας 14 πόντους. Συγκεκριμένα σημείωσε 12/28 τελειωμένες επιθέσεις, ποσοστό αποτελεσματικότητας 43%. Η μεγαλύτερη συμβολή του ήταν στην υποδοχή με μόλις ένα λάθος στις 23 προσπάθειες και 48% αποτελεσματικότητα και 22% άριστες. Πήρε τις κρίσιμες επιθέσεις στα τελειώματα των σετ. Επίσης σημείωσε 2 άσσους και έναν πόντο από μπλοκ.

Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola μετά την 2η αγωνιστική της σεζόν 2018-19 όπου μάλιστα έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του θεσμού που αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola ενώ η ομάδα του (ο Παναθηναϊκός) είχε ηττηθεί (από τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ στην Κυψέλη) και την 5η αγωνιστική της Β φάσης της σεζόν 2020-21 επίσης με τον Παναθηναϊκό. Επίσης αναδείχτηκε ΜVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος τη σεζόν 2019-20.

Είναι η 60η διάκριση MVP Βίκος Cola για αθλητή του ΠΑΟΚ από την καθιέρωση του θεσμού το 1998.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης είναι γεννημένος 16/02/2000 στην Πάτρα και έχει ύψος 1.98.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε για την διάκριση του: «Ηταν μία νίκη επί μίας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι διεκδικητής του τίτλου. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα όχι μόνο γιατί εγώ αναδείχτηκα MVP αλλά επειδή η ομάδα μου νίκησε και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει για τη δύσκολη συνέχεια. Αφιερώνω τη διάκριση μου στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομαδική δηλητηρίαση «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ!

Προς αναβολή ο πρώτος ημιτελικός των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε αναβολή φαίνεται να οδηγείται o πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού την αποστολή των «ασπρόμαυρων» χτύπησε ομαδική δηλητηρίαση!

Πιο συγκεκριμένα, δέκα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, από φαγητό που κατανάλωσαν την παραμονή της αναμέτρησης.

Εφόσον οι «ασπρόμαυροι» προσκομίσουν τα απαραίτητα χαρτιά από το νοσοκομείο, το παιχνίδι θα αναβληθεί, με την ΑΕΚ αλλά και την ομοσπονδία να συναινούν σε αυτή την εξέλιξη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η πρώτη δοκιμασία του ΠΑΟΚ στα playoffs

Σήμερα εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάνε τα παιχνίδια των playoffs στην Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρώτο ματς διεξάγεται σήμερα στις 19:00 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη στις 20:30 στο Ποσειδώνιο και εάν χρειαστεί τρίτο ματς, να γίνεται πάλι στην Αθήνα το Σάββατο 27/4.

Οι ομάδες που θα φτάσουν στις δύο νίκες προκρίνονται στα ημιτελικά για τις θέσεις 1η-4η της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος, ενώ οι ηττημένοι θα παίξουν για τις θέσεις 5η-8η.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε:

«Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, με την οποία έχουμε παίξει δύο φορές μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι είναι το φαβορί της σειράς στα χαρτιά, γι' αυτό και πηγαίνουμε στην Αθήνα ξέροντας ότι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός, και έχουμε τις πιθανότητες μας για τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε όλοι ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το καλό αποτέλεσμα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ