Connect with us

ΑΣ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Χαραλαμπίδη, κρατάει και Μούχλια

Η κίνηση του Δικεφάλου που δίνει «βάθος» στον πάγκο

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Χαραλαμπίδη, κρατάει και Μούχλια

Νωρίτερα μέσα από το PAOK24 παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη βασική γραμμή κρούσης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι αρκετές θα είναι και οι αλλαγές στους αθλητές που θα δώσουν βάθος στον πάγκο του Δικεφάλου και θα έρχονται για να δίνουν τις λύσεις όταν αυτές είναι απαραίτητες.

Έτσι λοιπόν οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, τον Έλληνα ακραίο, 26 ετών και ύψους 1,98.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που είναι και η γενέτειρά του και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας (Mitteldeutchland) και της Αυστρίας (Uvc Ried).

Με την γερμανική ομάδα, κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ με την αυστριακή τερμάτισε στην 4η θέση και αγωνίστηκε στο CEV Challenge Cup.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και της Καλαμάτας 80. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της SVA Rehovot.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μούχλια, με τον ταλαντούχο ακραίο να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουν και τα «μέτωπα» που αφορούν τους Τακουρίδη, Γάτση, (κεντρικοί) Μιχελάκη (λίμπερο) οι οποίοι είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσουν και αυτοί με τα ασπρόμαυρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ