Connect with us

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ, να κατακτήσουμε τρόπαια»

Όσα ανέφερε ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους.

PAOK24

Μιλενκόσκι: «Χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ, να κατακτήσουμε τρόπαια»

Το τμήμα Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο πολύπειρος κόουτς παραμένει στον πάγκο του Κυπελλούχου Ελλάδος για δεύτερη σερί σεζόν, προερχόμενος από μία αγωνιστική σεζόν με τίτλο, όμορφο βόλεϊ, και σπουδαίες εμφανίσεις.

Ο 61χρονος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που μένει στην ομάδα, ενώ είπε πως ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να προσθέσει κι άλλους τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Ξέραμε και οι δύο πλευρές, στα τέλη της περασμένης σεζόν, ότι θα ανανεωθεί η συνεργασίας μας, οπότε η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν κάτι τυπικό. Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν. Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Συμμετείχα μαζί με την Διοίκηση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, δηλαδή τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις. Έχουμε υπογράψει με κάποιους καλούς παίκτες, χτίζοντας μία καινούργια ομάδα από την αρχή. Θέλουμε να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε τρόπαια, έχοντας μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το χτίσιμο της νέας ομάδας, και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία για όλους μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ