ΒΟΛΕΙ
Τζάμπα σύσκεψη
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος (14-15 Μαρτίου), όμως απουσίαζε η αστυνομία.
Το παρών στην σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας έδωσαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων σωματείων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας, Κηδισιά), εκπρόσωποι της ομοσπονδίας και της ΔΕΑΒ, αλλά έλειπε ο εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης Κυκλάδων και έτσι δεν ήταν δυνατό να συζητηθεί το θέμα των εισιτηρίων ή των προσκλήσεων που δικαιούται κάθε ομάδα.
Με δεδομένο ότι το φάιναλ φορ είναι διοργάνωση “ειδικής διαχείρισης” τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η αστυνομία. Οι ομάδες έχουν ζητήσει 20 προσκλήσεις και 80 εισιτήρια για τους ημιτελικούς και 30 προσκλήσεις και 120 εισιτήρια για τον τελικό. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.
Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη απότον Αχιλλέα Τζήκα.
Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών για τον ΠΑΟΚ που επικράτησε με 3-1 σετ της Κηφισιάς.
Μετά το 10-13 του πρώτου σετ με διαδοχικά μπλοκ, ο ΠΑΟΚ πήρε μπρος και με Μπέργκερ, Πέτκοβιτς έκανε το 14-13. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Το 18-19 έγινε 22-20 για τον Δικέφαλο με αντίπαλο λάθος και πόντο του Γκαζιάνι. Ο Μαικόν έκανε το 25-23 για το 1-0.
Απόλυτα κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο σετ, με σερί μπλοκ από Χαραλαμπίδη, Πέτκοβιτς προηγήθηκε 6-1. Η διαφορά ανέβαινε διαρκώς (16-7) και πήγε σε διψήφια τιμή 20-10 με τον Δικέφαλο με 25-12 να κάνει το 2-0.
Άλλη εικόνα στο τρίτο σετ με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν μπροστά με 5-9 και 8-13. Με Μαικόν και άσο Ρουκαβίσνικοφ ο ΠΑΟΚ μείωσε 15-17 και στη συνέχεια ήρθε η ισορροπία με 19-19 από αντίπαλα λάθη και μπλοκ Πέτκοβιτς. Ο Δικέφαλος έχασε το μομέντουμ και η Κηφισιά πήρε ξανά διαφορά με 19-23 και με 22-25 μείωσε σε 1-2.
Η Κηφισιά προηγήθηκε με 2-6 στο τέταρτο σετ με τον ΠΑΟΚ με Πέτκοβιτς να μαζεύει τη διαφορά 9-10. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν ξανά τη ψαλίδα για το 12-15 με τον Δικέφαλο να μειώνει 16-17 και να ισοφαρίζει 18-18 με άσο του Ρουκαβίσνικοφ. Ο Πέτκοβιτς έβαλε σε ρόλο οδηγού τον ΠΑΟΚ με 22-22, με τους Μπέργκερ και Γκαζιάνι να κάνουν το 24-22 και τον διαγώνιο του Δικεφάλου με 25-23 να τελειώνει το ματς με 3-1.
2η αγωνιστική στη Volley League των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στις 18:00 την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena.
Ο Δικέφαλος στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-0 σετ εκτός έδρας από τον ΟΦΗ.
Δείτε ζωντανά τον αγώνα
https://www.youtube.com/watch?v=BCcdf2OJ9bI
Για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Κηφισιά.
Ο Δικέφαλος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του, θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, και να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει ενός απαιτητικού προγράμματος που έρχεται με συνεχόμενους αγώνες.
Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από την ήττα με 3-0 σετ από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Απέναντί του, η Κηφισιά, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-3 από τον Πανιώνιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
WHITE: 10€
BLACK: 15€
VIP: 25€
COURT: 30€
LOUNGE: 40€
Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μέσω της Ticketmaster, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και από το εκδοτήριο του PAOK Sports Arena, δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
https://www.ticketmaster.gr/paok-vs-aop-kifisias_sgpl_2154614.html




