Connect with us

ΒΟΛΕΙ

‘Ωρα Κυπέλλου στο PAOK Sports Arena!

Το κυρίως πιάτο της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών σερβίρεται σήμερα (10/2) καθώς διεξάγονται οι 7 από τις 8 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στο Παλατάκι…

Ελένη Μπούντου

‘Ωρα Κυπέλλου στο PAOK Sports Arena!

ΠΑΟΚ και Άρης θα βρεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν (δύο φορές για το πρωτάθλημα μια για το Λιγκ Καπ) με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ να έχει βγει νικητής στις τρεις προηγούμενες.

«Το ματς με τον Άρη έχει δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι και όλοι γνωρίζουν τη σημασία αυτών των παιχνιδιών και η δεύτερη ότι πρόκειται για ένα νοκ άουτ ματς για το κύπελλο. Σε αυτό τον θεσμό δεν συγχωρούνται στραβοπατήματα και λάθη», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Όσο αφορά τη δυναμική των δύο ομάδων σίγουρα εμείς είμαστε πιο ψηλά αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε και μέσα στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό είχαμε κάποια αρκετά καλά διαστήματα αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα ότι έχουμε σταθεροποιηθεί».

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στους ασπρόμαυρους, ωστόσο το ίδιο ισχύει και για τον Άρη με τον Γιάννη Μέλκα να σημειώνει από την πλευρά του:

«Σίγουρα είμαστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά μετά τη νίκη που πετύχαμε το περασμένο Σάββατο επί του Φοίνικα Σύρου για το πρωτάθλημα κι ήταν μια πολύ καλή τονωτική ένεση. Τώρα όμως αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά έχοντας τρία καινούργια πρόσωπα και μπορεί να μην έχει δέσει ακόμη αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο και στο κύπελλο…».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 10/2/2016 Παναχαϊκής 18:00 Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Τετάρτη 10/2/2016 Αρ. Παπαμιχαήλ 18:00 ΔΑΣ Δραπετσώνας – ΓΣ Λαμία

Τετάρτη 10/2/2016 Παραλίας 18:00 ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΟ Παναθηναϊκός

Τετάρτη 10/2/2016 Μ. Παρασκευόπουλος 19:00 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΑΟ Ορεστιάδας

Τετάρτη 10/2/2016 Νέας Περάμου 19:00 ΑΠΣ Κύζικος – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Τετάρτη 10/2/2016 Αιγινίου 19:30 ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015

Τετάρτη 10/2/2016 PAOK Sports Arena 20:00 ΠΑΟΚ – ΑΣ Άρης

Πέμπτη 11/2/2016 Ζηρίνειο 17:30 (ΕΡΤ2) ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟ Φοίνικας Σύρου

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ