Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η πρόκριση, οι προκλήσεις και η πίστη στο ρόστερ

Ο team manager της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Αερωπό, στα «παρατράγουδα» του αγώνα με τον ΟΣΦΠ στου Ρέντη, ενώ χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την όποια περίπτωση προκύψει περί ενίσχυσης του ήδη «δυνατού» «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Η πρόκριση, οι προκλήσεις και η πίστη στο ρόστερ

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και εστιάζει στο νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης στην Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό.

Ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Η άμυνα μας ήταν καλή, δεχτήκαμε μόνο 21 γκολ από τον Ολυμπιακό στην έδρα του, αλλά επιθετικά υστερήσαμε. Μεταφέραμε το παιχνίδι στο κέντρο του Ολυμπιακού, εκεί όπου είναι πιο δυνατός, και αυτό μας στέρησε τα άκρα. Θεωρώ ότι δεν έχει χαθεί κάτι, υπήρχαν μικρά παράπονα από τους διαιτητές, αλλά τώρα κοιτάμε την συνέχεια».

Σχετικά με το αν ο Δικέφαλος μπορεί με το υπάρχων ρόστερ να «κοντράρει» τον Ολυμπιακό είπε:

«Σίγουρα η ενίσχυση είναι πάντα καλοδεχούμενη, και δεν θα λέγαμε όχι σε μία δελεαστική περίπτωση. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ γεμάτη και ποιοτική ομάδα, και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Θεωρώ πάντως, ότι και μ’αυτή την ομάδα που έχουμε, μπορούμε να κοντράρουμε τους αντιπάλους μας»

Ο κ. Νατσιόπουλος δεν άφησε ασχολίαστα και τα υβριστικά συνθήματα που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στου Ρέντη:

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, είμαστε απογοητευμένοι, καθώς προετοιμαστήκαμε με πολύ μεγάλη προσπάθεια γι’αυτό το παιχνίδι, και δεν μας βγήκαν αυτά που θέλαμε στο γήπεδο. Όσον αφορά τα συνθήματα που ακούστηκαν στο γήπεδο, και προς το πρόσωπο του αρχηγού μας, Θοδωρή Πετρίδη, και για τα αντεθνικά συνθήματα, διότι μας αποκάλεσαν ξανά “Βούλγαρους”, καθώς και οι ύβρεις στον Ιβάν Σαββίδη, είναι πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν στον Ελληνικό αθλητισμό. Απαιτήσαμε να γραφούν στο φύλλο αγώνος τα συνθήματα κατά Σαββίδη, κάτι που δεν έγινε ποτέ! Είμαστε ευχαριστημένοι όμως, από την φιλοξενία των ανθρώπων του Ολυμπιακού».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Αερωπό Έδεσσας το απόγευμα της Τετάρτης είπε:

«Είναι ιδιόμορφο παιχνίδι, γιατί γίνεται και ανάμεσα στα δύο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Πάντα ο Αερωπός στην Έδεσσα έχει αποδείξει πώς μπορεί να πάρει αποτελέσματα, όπως έκανε πέρσι με την ΑΕΚ στα playoffs. Εμάς μας κοντράρει συνεχώς , ενώ στο παρελθόν μας είχε κερδίσει. Βγάλαμε αμέσως από το μυαλό μας το ματς με τον Ολυμπιακό, δε σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και έχουμε εστιάσει στο παιχνίδι του κυπέλλου, γιατί είναι μία αναμέτρηση δίχως αύριο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τελευταίο τεστ πριν τα σπουδαία

Στο Πανόραμα φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ στην τελευταία «στροφή» της Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Καπρινιώτη, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης των ημιτελικών κόντρα στην Πυλαία. Θα μπούμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία, τα οποία έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και τα οποία θα κρίνουν την παρουσία μας στους τελικούς».

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με πίστη για τη νέα υπέρβαση

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των playoffs – Σήμερα το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάνε τα playoffs της Handball Premier με το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς για τον ΠΑΟΚ να είναι απέναντι στην ΑΕΚ σήμερα στις 16:00 στο Καματερό.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη στο κλειστό της Μίκρας και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό να γίνεται και πάλι στην έδρα της Ένωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, επικρατώντας του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 26-21, κατέκτησε την 3η θέση και προετοιμάστηκε σκληρά για τους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 40-22 του Αερωπού Έδεσσας, και μπαίνει με την σειρά της στις «μάχες» των ημιτελικών, μετά τη 2η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του ΑΕΚ Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το κάτι παραπάνω»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη μάχη των playoffs της Handball Premier μπαίνει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τη σειρά να ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 από την Αθήνα.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε:

«Ξεκινούν τα playoffs, θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε το παιχνίδι πολύ. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πειθαρχία αγωνιστική, δίνοντας το καλύτερο που μπορούμε, προσπαθώντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Όταν κερδίζεις τον πρώτο στην βαθμολογία, σίγουρα αυτό δίνει μία επιπρόσθετη βαρύτητα, αλλά από κει και πέρα μας δίνει την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, σχολίασε:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα όλα αυτά βοηθούν στην άνοδο της ψυχολογίας μας. Τα έχουμε αφήσει πίσω και κοιτάμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ