Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Δίνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, το σήμα του και τον κόσμο»

Ο διεθνής εξτρέμ που αγωνίζεται για έκτη σερί χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, τη νοκ άουτ αναμέτρηση κυπέλλου με την Πυλαία, την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και την υπέροχη παρουσία του κόσμου στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Δίνουμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ, το σήμα του και τον κόσμο»

Ο Νίκος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο PAOK24 και αναφέρθηκε αρχικά στη σπουδαιότητα της νίκης απέναντι στην ΑΕΚ τονίζοντας:

«Μετά από μία κακή εμφάνιση και την ήττα στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό, είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς και από βαθμολογική και ψυχολογική άποψη απέναντι στην ΑΕΚ. Καταφέραμε και πήραμε τους δύο βαθμούς με μία πειστική εμφάνιση και αποδείξαμε πώς είμαστε εδώ και παρά τις δυσκολίες θα καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Ο πρώτος… απολογισμός, της κατάστασης που βρίσκονται οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τους τίτλους:

«Οι διαφορές μεταξύ των τριών ομάδων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ) είναι μικρές, αλλά όλα θα κριθούν στα playoffs. Στο πρωτάθλημα κυνηγάς το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα που σου δίνει το πλεονέκτημα έδρας το οποίο κάποιες φορές αποδεικνύεται καθοριστικό στη διάρκεια των playoffs».

Για το νοκ άουτ ματς της Τετάρτης με την Πυλαία:

«Αν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος κρύβουν παγίδες τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Η Πυλαία είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλό χάντμπολ, έχει νεαρούς αθλητές με πάθος. Εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες, αλλά η νίκη επί της ΑΕΚ μας δίνει και ψυχολογικό προβάδισμα για να κερδίσουμε την Πυλαία και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Σχετικά με την έως τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, αν και μας πικραίνει η ήττα από τον Δούκα, γιατί δεν δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αξίζαμε. Το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε είναι καλό και θα ανταποκριθούμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια της σεζόν».

Τέλος, για την παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο όγδοος παίκτης της ομάδας. Αυτός μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Λόγω και της παρουσίας των φίλων της ομάδας και της θερμής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν είχαμε διάρκεια στο ματς με την ΑΕΚ.

Ακόμη και στα εκτός έδρας ματς που δίνουμε, στη Βόρεια Ελλάδα κυρίως στην Έδεσσα και στη Βέροια, αλλά και όταν αγωνιζόμαστε στην Αθήνα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι και πάλι δίπλα μας είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα και μας στηρίζει.

Για τον κόσμο και το σήμα παίζουμε. Αυτό μας παρακινεί και μας δίνει δύναμη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Θα δώσουμε τα πάντα για το κάτι παραπάνω»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη μάχη των playoffs της Handball Premier μπαίνει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τη σειρά να ξεκινάει το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 από την Αθήνα.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε:

«Ξεκινούν τα playoffs, θεωρώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα και οι δύο θέλουμε το παιχνίδι πολύ. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε πειθαρχία αγωνιστική, δίνοντας το καλύτερο που μπορούμε, προσπαθώντας να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Όταν κερδίζεις τον πρώτο στην βαθμολογία, σίγουρα αυτό δίνει μία επιπρόσθετη βαρύτητα, αλλά από κει και πέρα μας δίνει την δυνατότητα για το κάτι παραπάνω».

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, σχολίασε:

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει τη νίκη. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό, σίγουρα όλα αυτά βοηθούν στην άνοδο της ψυχολογίας μας. Τα έχουμε αφήσει πίσω και κοιτάμε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι ημερομηνίες για τον τίτλο

Πότε θα γίνουν ημιτελικοί και τελικοί στην Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των playoffs με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση (κατά πάσα πιθανότητα τον ΑΕΣΧ Πυλαίας) σε μια σειρά η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες.

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των playoffs του φετινού πρωταθλήματος.

Β’ Φάση (Ημιτελικά)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 24/4
2η αγωνιστική: ΣΚ 27-28/4
3η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5 (εάν χρειαστεί)

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
2η αγωνιστική: Τετάρτη 15/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

Σε περίπτωση που στη Β’ Φάση και στα 2 ζευγάρια η σειρά ολοκληρωθεί 2-0, το πρόγραμμα των τελικών θα διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Γ’ Φάση (Τελικοί)

1η αγωνιστική: Τετάρτη 8/5
2η αγωνιστική: ΣΚ 11-12/5
3η αγωνιστική: ΣΚ 18-19/5
4η αγωνιστική: Τετάρτη 22/5 (εάν χρειαστεί)
5η αγωνιστική: ΣΚ 25-26/5 (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τζωρτζίνης: «Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ για τις μάχες με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στις μάχες κόντρα σην Ένωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τη νίκη επί του ΟΣΦΠ.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στις δηλώσεις του Νίκου Τζωρτζίνη:

«Θεωρώ ότι θα γίνει μία μεγάλη μάχη. Προετοιμαζόμαστε από την αρχή της εβδομάδας γι' αυτό το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν φαβορί, έχουμε ίσες πιθανότητες απέναντι στην ΑΕΚ να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ο πρώτος αγώνας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, ωστόσο ακόμα και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη ποιότητα στον χρόνο, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία γι' αυτή την χρονιά, έχουμε φτάσει σ' ένα πολύ καλό σημείο. Όλοι είμαστε πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, και ελπίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ