Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Ως μια μεγάλη πρόκληση χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Έστερσουντ, Γκράχαμ Πότερ.

Ελένη Μπούντου

«Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Πριν από την προπόνηση της Τρίτης (15/8), ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Έστερσουντ και βρίσκεται πίσω από την τεράστια εξέλιξη της σουηδικής ομάδας, τοποθετήθηκε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως η ζέστη θα δυσκολέψει την προσπάθεια των παικτών του:

“Γνωρίζουμε πως θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς ο ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Πιθανότατα θα δυσκολευτούμε να προσαρμοστούμε στην ζέστη, οπότε δύσκολα θα ηγηθούμε του παιχνιδιού…” 

Όσο για την προετοιμασία της Έστερσουντ: “Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας με μια σκληρή προπόνηση. Αύριο θα βρεθούμε στο γήπεδο της Τούμπας για… χαλάρωμα προκειμένου να μπούμε στο κλίμα του παιχνιδιού και να παρουσιαστούμε απολύτως έτοιμοι για τον αγώνα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Επιστολή διαμαρτυρίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Τι αναφέρουν σε αυτοί ΠΑΟΚτσήδες που ταξίδεψαν στη Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σχετική επιστολή αναφέρει: «Τέσσερις ημέρες μετά την ωμή και αδικαιολόγητη βία που βιώσαμε ως οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, εισπράττουμε την απόλυτη αδιαφορία των «αρχόντων» της Θεσσαλονίκης.

Οι γλαφυρές αναφορές των ΜΜΕ, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας για τον προκλητικό τρόπο που αντιμετωπιστήκαμε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Μπρίζ, δεν συγκίνησαν ούτε τον κ. Τζιτζικώστα, ούτε τον κ. Αγγελούδη.

Οι περιγραφές για τους τραυματίες, για όσους έμειναν εκτός γηπέδου παρά το γεγονός ότι είχαν εισιτήρια, για τους αδίκως συλληφθέντες που βίωσαν τον εξευτελισμό από την Βελγική αστυνομία (που έδρασε με φασιστικό τρόπο), δεν αποτέλεσαν θέμα, τόσο για τον Περιφερειάρχη Μακεδονίας, όσο και για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που προεκλογικά, έτρεχαν από γειτονιά σε γειτονιά διατρανώνοντας την συμπάθεια τους στον ΠΑΟΚ, επισκεπτόμενοι παράλληλα, συχνά – πυκνά την Τούμπα, για προφανείς λόγους.

Η προκλητική σας αδιαφορία σας κ.κ. Τζιτζικώστα – Αγγελούδη, καταγράφηκε και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Θα φροντίσουμε γι αυτό, όσοι βρεθήκαμε στο Βέλγιο και βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε βάρος μας. Απευθυνόμαστε σε εσάς που πριν από λίγες ημέρες, παραδώσατε την Πλατεία Αριστοτέλους και επιτρέψατε τον βανδαλισμό της (υπάρχουν σχετικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ για τις καταστροφές και τις ζημιές που καταγράφηκαν) για τα γενέθλια άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Θεσσαλονικιός δεν ξεχνά. Δεν είναι αχάριστος, δεν είναι αλαζόνας και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπει να τον θεωρούν «κορόιδο» κ. Τζιτζικώστα και κ. Αγγελούδη. Η αδιαφορία σας για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αγγίζει τα όρια του εθνικού θέματος, είναι κάτι περισσότερο από προκλητική.

Δεν έχουμε ανάγκη να μας υπερασπιστεί κανείς. Υπερασπιστήκαμε εμείς τους εαυτούς και σε πρώτη φάση (περιμένουμε ακόμα περισσότερα και ουσιαστικά αποτελέσματα), μας υπερασπίστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από εσάς περιμέναμε ενέργειες, παρόμοιες με αυτές του Δημάρχου της Μπριζ, που έδωσαν το δικαίωμα στην Βελγική αστυνομία, να μας συμπεριφερθεί χειρότερα από τρομοκράτες…

Θέλουμε να συγχαρούμε τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, για την πρωτοβουλία τους, να βρεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να αποδείξουν πως ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια ιδέα και οι οργανωμένοι οπαδοί του, κρατούν ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας και των ιδανικών του συλλόγου.

ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Κλαμπ Μπριζ: «Πιθανή η επιστροφή Μινιολέ, Σκοβ Όλσεν»

Ελπίδες για τη ρεβάνς της Τούμπας στους Βέλγους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον προπονητή, Νίκι Χάγεν, να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Ντε Κούιπερ, Μέχελε και Τιάγκο.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Βέλγων, περιμένει καλά νέα από το «μέτωπο» των τραυματισμών, με το ρεπορτάζ της «Nieuwsblad» να αναφέρει ότι τόσο ο Σιμόν Μινιολέ, όσο και ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν, είναι αρκετά πιθανό να είναι διαθέσιμοι την Πέμπτη.

Επίσης, Ντένις Οντόι και Κάσπερ Νίλσεν, έχουν ανεβάσει ρυθμούς και είναι πιθανό να επιστρέψουν κι αυτοί για τη ρεβάνς, ωστόσο η κατάσταση όλων θα ξεκαθαρίσει πριν την αναχώρηση της Κλαμπ Μπριζ για Θεσσαλονίκη…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια της ρεβάνς!

Διαδικτυακή η διάθεσή τους – Τι ισχύει με τα διαρκείας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ αναφέρει στην ανακοίνωση της: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (16.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18.04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €60
2, 3 €50
4 €15
5, 6 €30
7, 7Α €15
VIP €250
VIP Α €250

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων/εισ.διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster 

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

  • Μετά από απόφαση της διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για τη ρεβάνς με την Μπριζ.
  • Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.
  • Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.
  • Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
  • Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.
  • Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
  • Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ