Connect with us

ΑΣ

Έτοιμοι για νέες επιτυχίες! (pics)

Σε μία όμορφη εκδήλωση στο PAOK Sports Arena πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά, αλλά και της τούρτας για τα 20α γενέθλια ενός τμήματος που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Έτοιμοι για νέες επιτυχίες! (pics)

Το παρών έδωσαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος και μέγας χορηγός Κώστας Αμοιρίδης, ο έφορος Χάρης Μάλλιος, οι προπονητές, αλλά και όλοι οι μεγάλοι και μικροί αθλητές.

Ευχή όλων είναι το 2019 να φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο τμήμα, το οποίο προετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο PAOK Sports Arena τον Φεβρουάριο (9, 10/2) το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, το οποίο επιστρέφει μετά από μία δεκαετία στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αμοιρίδης από την πλευρά του ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη για όλους τους αθλητές και τους προπονητές του Δικεφάλου του Βορρά. Εξέφρασε τη χαρά του για τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα, με αποτέλεσμα η πάλη του ΠΑΟΚ να λειτουργεί ως υπόδειγμα για όλους τους ελληνικούς συλλόγους.

Ο κ. Μάλλιος ευχαρίστησε τον κ. Αμοιρίδη για την προσφορά του στο τμήμα, καθώς και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της Ελλάδας, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος.

Ένα τμήμα που ξεκίνησε το 1999 από τον αείμνηστο Π. Ποικιλίδη και παλεύει διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια για να βγάλει πρώτα άριστα παιδιά στην κοινωνία και μετά καλούς αθλητές.

Οι στόχοι του τμήματος είναι αρκετοί όπως επεσήμανε ο κ. Μάλλιος. Ένας από αυτούς είναι να έρθουν νέα παιδιά στο τμήμα, αλλά κυρίως να έρθουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι κοντά στον ΑΣ ΠΑΟΚ, να γίνουν ένα με την «ασπρόμαυρη» οικογένεια και όλο αυτό να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, κάτι που γίνεται ήδη στη Σουηδία, τη Γερμανία, την Πάφο της Κύπρου.

Και όλα αυτά, όπως τόνισε ο έφορος του τμήματος, γίνονται εν μέσω προβλημάτων, αφού η πάλη του ΠΑΟΚ δεν έχει το δικό της γήπεδο, αλλά όπως υπογράμμισε και αυτό θα λυθεί με τη βοήθεια του Κ. Αμοιρίδη.

Αγωνιστικός στόχος για μία ακόμη χρονιά τίθεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον ελλαδικό χώρο, οι διακρίσεις σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και η παρουσία των Τσεκερίδη και Κεσίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Από την πλευρά του ο προπονητής του τμήματος, κ. Τσεκερίδης επεσήμανε πως ο κ. Μάλλιος ήταν αυτός που ένωσε τον ΠΑΟΚ μέσω της πάλης, ενός τμήματος που ξεκίνησε από το μηδέν και δεν ήταν γνωστό στον κόσμο του Δικεφάλου, ενώ τώρα βρίσκεται στην καλύτερη φάση του, με το μέλλον να προβλέπεται ακόμη καλύτερο τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Ο προπονητής της πάλης, Παναγιώτης Χεριστανίδης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να κυλήσει μακριά από τραυματισμούς, ενώ τόνισε πως είναι τύχη και ευλογία για τον ίδιο να ανήκει στο σύλλογο του ΠΑΟΚ. Όπως είπε, οι επιτυχίες των τελευταίων ετών έχουν έρθει μέσω σκληρής δουλειάς τα τελευταία έξι χρόνια.

Από την πλευρά του ο προπονητής του τμήματος κ. Παγκαλίδης επεσήμανε πως ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί είναι το γηπεδικό γιατί δεν θα πρέπει να χωρίζονται σε τρία γήπεδα, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο η κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών είναι ο νούμερο ένας στόχος.

Ο ίδιος στόχος τίθεται και για τους εφήβους, παρά το λιγότερο αριθμό αθλητών που υπάρχουν στις συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στις προπονήσεις των αθλητών λόγω της έλλειψης γηπέδου.

Χαρούμενος για την παρουσία του στο τμήμα δήλωσε και ο αθλητής του τμήματος Δημήτρης Τσεκερίδης που υπηρετεί τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 19 χρόνια, ενώ και εκείνος από την πλευρά του υπογράμμισε πώς ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παλαιστές του Δικεφάλου είναι το γηπεδικό. Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου και της Θεσσαλονίκης να δώσει το παρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο PAOK Sports Arena.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε και η χορηγός εταιρεία Prima Holidays, με την εκπρόσωπο της να τονίζει πως θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του τμήματος!

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ