Connect with us

ΑΣ

Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: Ο Δικέφαλος του Βορρά διεκδικεί το Σάββατο στις 17:00 απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κωστοπούλου στο PAOK24: «Η φετινή ομάδα είναι ικανή να πετύχει»

Η Αθηνά Κωστοπούλου επέστρεψε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ πριν από λίγες εβδομάδες και ήδη έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της, με την ίδια να δηλώνει πως σταδιακά θα βρει τα πατήματα της.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK24 τονίζοντας αρχικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι σε ακόμη έναν τελικό κυπέλλου. Θυμάμαι είχαμε πανηγυρίσει στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση ενός τίτλου και πιστεύω πως η φετινή ομάδα μπορεί να το πετύχει και πάλι, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορεί μια ομάδα από τη μια στιγμή στην άλλη να κερδίσει τίτλους. Πρέπει να “χτίζεται” σταδιακά και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι. Στον ΠΑΟΚ γίνονται σημαντικά βήματα και γι’ αυτό το λόγο η πορεία θα είναι ανοδική από εδώ και πέρα».

Σχετικά με το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα είναι πολλών ταχυτήτων, δεν είναι όλες οι ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Δύο ή τρεις πρωταγωνιστούν και αυτό μπορεί να δυσκολεύει τις ομάδες που διεκδικούν τους τίτλους, γι’ αυτό το λόγο και οι προπονήσεις είναι πιο δυνατές κάποιες φορές».

Για την επιστροφή της στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ:

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο και στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ψυχολογικό. Βρίσκω και εγώ σταδιακά τα πατήματα του».

Τέλος, για την πεποίθηση του τεχνικού του ΠΑΟΚ, κ. Δημητρούλια ότι η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη:

«Το πιστεύω και εγώ. Όσοι παρακολουθούν το άθλημα από κοντά μπορούν να δουν τη δουλειά που γίνεται σε μία ομάδα. Από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν δουλέψουμε ακόμη περισσότερο μπορούμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και στην Ευρώπη».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ