Connect with us

ΑΣ

«Ελάτε δίπλα μας!»

Αύριο το απόγευμα στις 5, στο κλειστό της Νεάπολης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί αυτός στην πρώτη θέση, σε περίπτωση νίκης.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Ελάτε δίπλα μας!»

Σχετικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρεται: “Ντέρμπι στο κλειστό της Νεάπολης για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier υποδέχεται τον Ολυμπιακό / Όμ. Ξυνή στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου.

Ο Δικέφαλος, με αμιγώς ελληνική σύνθεση, θέλει τον κόσμο δίπλα του, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα. Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είδε την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αθλητές και οι υπεύθυνοι του τμήματος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί δίπλα στο τμήμα και να το στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει, σε επιτρεπτά πάντα πλαίσια. Άλλωστε, η μετακόμιση στη Νεάπολη αυτόν τον αντικειμενικό σκοπό είχε. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ και, ειδικότερα, από το κανάλι της ΕΡΤ3″.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η έξυπνη «βόμβα» του ΠΑΟΚ ξεκλειδώνει τον υπόλοιπο σχεδιασμό

Η κίνηση ουσίας με τον Δημήτρη Μούχλια και οι θέσεις που θα αποκτηθούν οι τέσσερις ξένοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» στον περσινό σχεδιασμό τα... τερτίπια των μάνατζερ, έχασε Ράπτη και Βουλκίδη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ρότα όλος ο αρχικός σχεδιασμός του ρόστερ, που οδήγησε αναγκαστικά στις... παραδοσιακές διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Ο Δικέφαλος, πήρε το μάθημά του, και σε με μία κίνηση ουσίας, αλλά και εντυπωσιασμού, φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον 23χρονο διεθνή διαγώνιο Δημήτρη Μούχλια, έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κινηθεί και πέρσι για την περίπτωση του, όμως τότε η γερμανική Ντούρεν πρόλαβε να τον αποκτήσει, μετά το πέρασμα του παίκτη από το κολέγιο της Χαβάης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έριξαν ξανά «γέφυρες» προς την πλευρά του Δημήτρη Μούχλια και αυτή τη φορά μπήκαν οι βάσεις για να προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μούχλιας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια και η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα γίνει... οικογενειακή υπόθεση, αφού εκεί θα είναι συμπαίκτης μαζί με τον Βασίλη, που αγωνίζεται ως ακραίος στον Δικέφαλο, αλλά και τον 16χρονο Σταύρο ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στην Ευρώπη και θα βρίσκεται και αυτός στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό.

Η άφιξη του Δημήτρη Μούχλια, πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες και του τι θα προσφέρει στον ΠΑΟΚ μέσα στο τάραφλεξ, αποτελεί ακόμα ένα συν στο σχεδιασμό του Γιόσκο Μιλενκόσκι για τη νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος πλέον θα μοιράσει τις τέσσερις -σίγουρες- θέσεις ξένων σε δίδυμο ακραίων (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περιπτώσεις παικτών που ξεχωρίζουν ήδη), σε πασαδόρο και κεντρικό, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Κοκκινάκη.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κομβικό παιχνίδι για τις διασταυρώσεις

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Φινάλε στο G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 20:00 από τον Παναθηναϊκό στο Γουδή.

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία με τον ΓΣ Περιστερίου, χρειάζεται μόνο τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης, προκειμένου να τερματίσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου βρίσκεται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Υδραϊκού με 7-9, και ανέβηκε στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς και «βολεύεται» ακόμα και με ισοπαλία.

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Λασκαρίδης, δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως μαρτυρούν και τα τελευταία αποτελέσματα της. Εμείς από την πλευρά μας, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας μπορούμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα σε μία πολύ δυνατή έδρα. Εύχομαι ένα όμορφο παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Φέρνει Δημήτρη Μούχλια ο ΠΑΟΚ!

Ο ταλαντούχος Έλληνας διαγώνιος στα ασπρόμαυρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σημαντική διπλή κίνηση και μάλιστα με ελληνικό στοιχείο ετοιμάζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τους Δημήτρη και Σταύρο Μούχλια.

Ο 23χρονος Δημήτρης Μούχλιας, διαγώνιος διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, μετά την Χαβάη πήγε στην γερμανική Nτούρεν με διετές συμβόλαιο.

Ο ταλαντούχος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από το Σουφλί και στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ηρακλή πριν κυνηγήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ο Δικέφαλος αποκτά και το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ, τον 16χρονο Σταύρο Μούχλια που αγωνίζεται ως ακραίος.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι «ασπρόμαυροι» τα τελευταία χρόνια έχουν στο ρόστερ τους και τον ακραίο Βασίλη Μούχλια, έτσι δεν αποκλείεται να δούμε στον ΠΑΟΚ τρία αδέλφια να παίζουν με τη φανέλα του Δικεφάλου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ