Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ επεσήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Πρέπει να κάνουμε μία μεγάλη νίκη»

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 16:00 εκτός έδρας την ΑΕΚ στον «τελικό» για τη δεύτερη θέση που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τα ημιτελικά των playoffs.

Ο Νίκος Λοΐζος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης αυτής ,λέγοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί θα κριθεί η δεύτερη θέση. Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα σε αυτή την φάση που είμαστε πρέπει να δείξουμε πως είμαστε συγκεντρωμένοι και μπορούμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, γιατί με τον Ολυμπιακό δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να αντιδράσουμε».

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης δε θα είναι ίδιο με αυτό του πρώτου γύρου, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά:

«Υπήρξαν αλλαγές και στις δύο ομάδες, οπότε είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με καινούρια δεδομένα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έρχεται από διακοπή μίας εβδομάδας και η ΑΕΚ από την ήττα στον τελικό κυπέλλου, είπε:

«Δεν ήταν μεγάλη η διακοπή, όμως εμείς πήραμε κάποιες ανάσες και είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε λίγο καλύτερα τον αντίπαλο. Πιστεύω θα μας βοηθήσει αυτό. Η ΑΕΚ προέρχεται από μια βαριά ήττα, οπότε σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί, για να κερδίσει».

Σχετικά με το γεγονός ότι τα playoffs είναι μία τελείως διαφορετική διαδικασία και ένα νέο… πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Τα playoffs όντως είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω. Σίγουρα παίζει ρόλο το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και αυτός που θα είναι πιο καλά διαβασμένος, καθώς και ποιος είναι καλύτερος στην φυσική κατάσταση».

Για τον εσωτερικό… ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Κοτανίδη κάτω από τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα όταν έχεις συμπαίκτη έναν εξίσου καλό τερματοφύλακα, σε βοηθάει να βελτιώνεσαι. Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, οπότε είμαστε αρκετά καλά και μας βοηθάει ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».

Τέλος, για το επίπεδο των τερματοφυλάκων στην Ελλάδα, απάντησε:

«Γενικά η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική στο χάντμπολ. Λένε πως είναι το 50% σε μια ομάδα ο τερματοφύλακας, οπότε για να «χτιστεί» μια ομάδα ξεκινάς από τον τερματοφύλακα κυρίως».

 
 
 
 
ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανηγύρισαν τη νίκη οι νέοι του ΠΑΟΚ

Επικράτησαν του Αλέξανδρου Αξιούπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ οι Νέοι Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 24-20.

Σ' ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν την απόδοσή τους, παίρνοντας σε κομβικό σημείο προβάδισμα τριών τερμάτων, 19-16.

Κάνοντας πολύ καλή διαχείριση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι Νέοι του ΠΑΟΚ διατήρησαν το προβάδισμα τους, κατακτώντας τη νίκη με 24-20.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-5, 5-7, 8-8, 9-8 (ημχ.), 10-11, 14-14, 16-15, 19-16, 21-18, 24-20

ΠΑΟΚ: Κοβάνης, Παπαγιαννίδης, Σεμλίκος Κ. 1, Τουρλής 2, Ήτζιος, Στανκίδης, Συμεωνίδης, Πανταζής, Πακτίτης, Κοντούλης 2, Δοντάς 1, Πατσές, Χατζηλίας 3, Χατζίδης 6, Δάιος, Μαρίνος 9.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς»

Οι σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάρα πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα playoffs βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά και τη νίκη που πέτυχε επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας στη Μίκρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Η Πυλαία ήταν εξαιρετική, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε τις άμυνες και τις επαφές. Πήγαμε καλά στο τρανζίσιον και την επίθεση, και ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ενώ έρχεται και το Final-4 του Κυπέλλου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ